3 ponudnikov

Razvrsti naraščajoče
 1. Cankarjev hram
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Razpolagamo s 45 - imi sedeži v jedilnici ter 60-imi sedeži v zimsko letnem vrtu. Nudimo tudi dostavo na dom. Območje dostave je Vrhnika z okolico. Dostava hrane na dom obratuje vsak dan v tednu med 12 in 22 uro. Pice - AKCIJA!!! Naročiš 5, plačaš 4. Bevke, Podlipa, Strmca dostavimo naročila NAD 10,00 €. Ob PONEDLJKIH in TORKIH NE VOZIMO V BOROVNICO.

 2. Pizzerija Flamingo
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. V restavraciji imamo na voljo 50 sedežev, v dnevnem baru 25 ter v letnem vrtu 40 sedežev. Vljudno vabljeni na najboljše pizze ! Ob PONEDLJKIH in TORKIH NE VOZIMO V BOROVNICO.

 3. Gostilnica Stara Kašča
  DostavaDostava
  Gostilnica Stara Kašča na jugu mesta je pravi kraj za gurmane, ki iščejo vrhunsko kulinarično ponudbo. Primerna je za vse, ki so na poti z obale ali pa odhajajo na morje. Na koncu Vrhnike, tik preden se vzpnete na "vrhniški klanec" proti Logatcu, pri Kulturnem centru zavijete desno in se čez približno 50 metrov prepustite nasmejanemu osebju, ki vam vedno priskoči na pomoč z dobrim nasvetom, kaj izbrati iz njihove dnevne ali ala carte ponudbe. Lahko pa tudi oddate naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričate o dobri hrani in hitri dostavi hrane na dom.

3 ponudnikov

na stran