9 ponudnikov

Razvrsti naraščajoče
 1. Pizza Taxi Titanik
  DostavaDostava
  Ponudba hrane pri nas je zares raznolika. Od daleč najbolj popularne pizze, zrezki na vse možne načine, vedno sveže sestavljene solate, testenine, morske jedi, pestre izbire hrane za vegetarijance, do ocvrtih piščancev. Vedno je poleg hrane na voljo ledeno hladna pijača in sveže pripravljene sladice širokega izbora. Minimalno naročilo je 5,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 2. Pizzerija Picanto
  DostavaDostava
  V peči Picerije Picanto je prvič zagorel ogenj v letu 2008. Kmalu je Picanto postal ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk na Gorenjskem, obenem pa eden izmed vodilnih ponudnikov dostave hrane na dom. Picantovi avtomobili z drugačno, barvito in šaljivo grafično podobo so postali del vsakdana v Gorenjski prestolnici in okolici. Znesek minimalnega naročila je 5,00 €.

 3. Pizzerija Njamy
  DostavaDostava
  Dostava hrane in dostava pizz na dom, v službo in družbo. Pizzeria Njamy vam dostavi malice, pizze, kruhke, ocvrte jedi, domače jedi, testenine, piščanca, priloge, solate, sladice itd. Minimalno naročilo je 5,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 4. Halo Pepe
  DostavaDostava
  Dostava hrane na dom Halo Pepe vam poleg slastnih pic, ponujajo še malice, kruhke, tortilije, solate, testenine, morske jedi, ... Znani so po dobri hrani in hitri dostavi. Naročite še danes in se prepričajte. Vsaka 8 pizza gratis. NOVO !!! Vsak razvoz do 5km je brezplačen, od 5 do 7km=0,40e, 7-9km=0,70e, 9-10km=1e. Dober tek! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 5. Pizzerija Staro mesto oz. Romano
  DostavaDostava
  DO NADALJNEGA IMAMO ZAPRTO. Pizzerija Romano leži nad kanjonom reke Kokre v starem mestnem jedru Kranja. Dostop je mogoč čez Glavni trg, mimo vodnjaka, nato zavijemo levo proti mostu čez Kokro, ki pelje proti naselju Planina. Pred mostom, se spustimo levo pred meščansko vilo – tik za njo pa je vhod v pizzerijo. Skozi naše vrata vedno lepo diši po znanih picah iz krušne peči, okusnih malicah in vseh ostalih jedeh. Če bi jih rad preizkusil se oglasi pri nas ali pa enostavno oddaj naročilo prek portala Lakomlačen. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 6. Mama Katja
  DostavaDostava
  Zelo, zelo dobri sendviči, juhe in solate. Moje ime je Katja Sušnik in v življenju me najbolj navdušuje narava, kuhanje in otroci in od tod tudi ime Mama Katja. Svojo skrb za zdravo in okusno malico boste sedaj lahko prepustili nam saj so vsi naši izdelki narejeni iz svežih, slovenskih sestavin, ki smo jih za vas skrbno izbrali in preoblikovali v izvrstne sendviče, solate in juhe. V naši ponudbi boste našli le to, kar nam trenutno lahko ponudi narava in slovenski proizvajalci.

 7. Kitajska restavracija Zlati zmaj
  DostavaDostava
  Z 01.06.2016 smo zaprli našo restavracijo. Prosimo za razumevanje. Hitra dostava odlične kitajske in japonske hrane na dom v Kranju in okolici (bivša Zlata riba). Opomba: Za naročila v okoliške kraje je doplačilo 1€. V okoliške kraje sodijo: Šenčur, Naklo, Hrastje, Kokrica, Britof, Bitnje. Ob naročilu nad 15€ je dostava v okoliške kraje tudi brezplačna. Minimalna vrednost naročila za dostavo v Škofjo Loko, Preddvor, Cerklje, Mavčiče in Gornik je 15 €, dostava pa znaša še dodatnih 3 €. V primeru, da imete 10 kuponov, s kateri ste deležni ene brezplačne glavne jedi. Pod opombe pri naročilu napišite, da bi eno glavno jed radi plačali z kuponi. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 8. Slaščičarstvo Sladke Sanje
  DostavaDostava
  Naročila sprejemamo zgodaj zjutraj ali pa vsaj en dan vnaprej ! Po prejemu vašega naročila, vas takoj pokličemo in obvestimo o točni uri dostave. V slaščičarstvu se ukvarjamo z izdelavo sladkih dobrot, dostavo na dom in veleprodajo. Nudimo vam piškote, torte, kremne rezine, indijančke, potice, testenine ... Dostavljamo na območje Radovne, Javorniškega Rovta, Planine pod Golico, Mojstrane, Gozd Martuljka, Kranjske Gore, Rateč, Vokla, Vogelj, Bohinja, Šenčurja, Preddvora, Selške doline, Poljanske doline, Medvod, Cerkelj na Gorenjskem, Škofje Loke, Vodic, Mengša in okolice. Naj se dan začne sladko.

 9. Gostilnica Košir
  DostavaDostava
  Vabljeni v Gostilnico Košir! Od jutranjih kavic, obilnih malic in pic do À la carte jedi, kar vam srce poželi. Prisegamo na prijazno osebje in okusno hrano. Vso hrano, od malic, kosil, pizz, .. vam tudi dostavimo na dom. Oddajte naročilo hrane prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o kvalitetni in hitri dostavi hrane na dom. Dober tek! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

9 ponudnikov

na stran