8 ponudnikov

Razvrsti naraščajoče
 1. Pizzerija Ali
  DostavaDostava
  Naša pizzerija ALI nosi ime po Aleksandru Nikoliću – Aliju. Obratujemo od leta 1999. Nahajamo se v zelo lepem predmestju Maribora, Počehovi, ki je pravšnje izhodišče za mnoge izlete na bližnje, z vinogradi posajene griče (Piramida, Urban). Pizzerija ima urejen parkirni prostor in dostop za invalide. Nudimo vam pizze vseh vrst iz krušne peči. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi hrane na dom in odlični pizzi. Samo v Pizzeriji ALI vam ponujamo edinstveno pizzo Cannabis. Ponujamo vam 50 različnih pizz, ki bodo zadovoljile prav vse okuse. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 2. Gostilnica & Picerija Pobreški hram
  DostavaDostava
  V Mariboru se nahaja Gostilnica in picerija Pobreški hram. Pripravljajo različne glavne jedi, kosila, testenine, solate, jedi brez glutena, jedi na žlico in različne vrste pic in sladic, plošče, zurzurelo. Dostava hrane z Gostilnice in picerije Pobreški hram je hitra in kvalitetna. Strošek dostave je odvisen od relacije. Več o stroških dostave najdete pod rubriko: "prikaži podrobni napis". Strošek embalaže od 0,40 € do 1,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 3. Pizzerija, grill in bar Foglež
  DostavaDostava
  Pizzerija in bar Foglež stoji neposredni bližini osnovne šole Miklavž na Dravsekm polju! Natačneje v ulici Marjana nemca 3! Imajo lepo zunanjo teraso in igrala za otroke! Notranjost je lepo opremljena z sodobnim šankom! Vsak dan vam ponujajo¨: pizze, sladoled, žar, sladice, ...! Seveda imajo tudi hamburgere da te vržejo na rit! Saj zaradi njihove velikost vsak čudno pogleda! Po naročilu pečemo odojke, kozličke in jagenjčke. Pred restavracijo je veliko parkirišče, kjer bodo varno počivali vaši jeklini konjički. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 4. Kitajska palača
  DostavaDostava
  Kitajska restavracija Kitajska palača Maribor je restavracija, ki svoje stranke razvaja s kantonskimi, sečuanskimi in hišnimi specialitetami prav vse dni v letu. Kitajska palača nudi po Mariboru tudi hitro in kvalitetno dostavo kitajske hrane. Dostavljajo od ponedeljka do nedelje od 10:30 do 22:30 ure. Ponudba zajema tradicionalne kitajske juhe, predjedi, rižote, rezance, vegetarijanske jedi, morske jedi, jedi s piščancem, svinjino, govedino, race, solate, menije za več oseb, solate, sladice, in pijače. Preveri obsežno ponudbo kitajske hrane in oddaj svoje naročilo s kitajske restavracije Kitajska palača brezplačno kar prek lakomlacen.si. Naročiti kitajsko hrano ni bilo še nikoli enostavneje. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 5. Gostišče Julči MB
  DostavaDostava
  Zaradi velikega povpraševanja, po naših pizzah, predvsem priljubljeni PIZZI DA TE KAP, smo razširili svoje poslovanje tudi v Maribor. Poslovalnica ODPELJI JULČI se nahaja na STUDENCIH, VALVASORJEVA 76. Poslovalnica je razdeljena na tri sklope. PRIDI IN ODNESI , kjer vam postrežemo s pizzami na kose, toastom, omletami, pijačo...Vse to lahko pojeste v lokalu ali odnesete s seboj. Strošek dostave izven Maribora znaša 1,00 €. Strošek za druzinsko škatlo je 1,00 € in za pizzo "da te kap" pa 2,50 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 6. Cantante cafe Center
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Cantante cafe Center jedilni list sestavljajo pristne kubanske jedi, niso nam pa tuje ostale latinskoameriške kuhinje, ki dopolnjujejo naš jedilnik. Naša specialiteta so vsekakor Piedine. To je preprosta jed, ki jo morate poizkusiti. Več o opisu v oddelku ponudb. Prav tako pa se po priljubljenosti zelo visoko uvrščajo naše pikantne in hrustljave perutničke. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 7. Restavracija Mansarda
  DostavaDostava
  Prisrčno vabljeni v Mansardo, kjer vam pripravijo najbolj slastne pizze za vaš želodček! Pizze vam dostavijo v Mariboru in krajih oddaljenih do 5km. Ko se vam »zalušta« nekaj dobrega, s pridihom tradicije in mističnosti, nekaj, kar navdušuje jedce, pridite v priljubljeno štajersko okrepčevalnico Mansarda, kjer vam bodo, po prepričanju mnogih, priljubljene pizze, postregli po prav neverjetni ceni.

 8. Burek King
  DostavaDostava
  DO OKTOBA NIMAMO DOSTAVE. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Burek King iz Maribora vam ponuja hitro dostavo hrane na dom. Pripeljejo vam burgerje, solate, pizze, bureke, ... Poleg tega, da imajo izvrstno ponudbo hrane, so znani tudi po tem, da je njihovo meso 100 % slovenskega izvora in da je kruh pečen v lastni pekarni, po francoski metodi, ki traja do 3x dlje. Tako je njihov kruh mehkejši in lažji, kljub temu, da uporabljajo do 70% manj kvasa. Štručke so vsak dan sveže pečene. Cena dostave: do 8 km = 1 eur, do 15 km = 2,5 eur.

8 ponudnikov

na stran