44 ponudnikov

Razvrsti naraščajoče
 1. Dostava Pizza Fon Salamon
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Dostava Pizza Fon Salamon je znana po hitri dostavi hrane na dom. Velike porcije, raznovrstna ponudba in dober okus je le ena izmed lasnosti pizzerije Pizza Fon Salamon. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj). MINIMALNO NAROČILO je 6,00 € ali en študentski bon.

 2. Pizzerija Ljubljana
  DostavaDostava
  Dostava Pizzerija Ljubljana je znana po hitri dostavi hrane na dom. Velike porcije, raznovrstna ponudba in dober okus je le ena izmed lasnosti pizzerije Ljubljana. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 3. Sushi & Wok
  DostavaDostava
  Dostava kitajske in japonske hrane na dom. Smo priznana in uveljavljena Azijska restavracija Zmajev Paviljon, locirani v Novih Jaršah na Kvedrovi 5a. Nudimo kitajske, japonske in druge azijske specialitete in tradicionalne jedi. Minimalni znesek naročila za Ljubljano je 10,00 €, za Trzin pa 20,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 4. Hallo Leskovac
  DostavaDostava
  Dostava Hallo Leskovac je znana po super Leskovački hrani, ki je narejena na žar oglju. Cena dostave do 10 € je 2 €, nad 10 € pa je dostava brezplačna. Naročite še danes in se prepričajte o izvrstnem okusu hrane z žara. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 5. Gostišče Julči
  DostavaDostava
  Gostišče Julči, se nahaja v Trnovem (Ljubljana - Vič). Nudimo vam pestro izbiro jedi od jutra do večera, ki lahko zadovoljijo vsak okus.Poleg pizz in PIZZE DA TE KAP, vam na dom ali delovno mesto dostavimo tudi ostale jedi po naročilu. Dostava hrane na dom obratuje vse dni v tednu, hrano pa vam dostavimo kjerkoli v Ljubljani. Dostava nad 25 EUR je brezplačna, od 15 - 25 EUR pa je cena dostave 2,50 EUR. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 6. Taj Mahal
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Dostava Taj Mahal je znana po tradicionalni indijski kuhinji. Indijska kuhinja je tako bogata in raznolika kot njena kultura. Različne regije imajo različne okuse in svoje edinstvene jedi. Odlična mešanica aromatičnih začimb je bistvo indijske hrane. Zato smo v Taj Mahal želeli prinesti ta čarobno okus med vas. Začutite čaroben vonj Indije na krožniku še danes in naročite svoj obrok. OPOZORILO: Glavne jedi ne vključujejo riža. Riž ali kruh dodajte na naročilo posebej. Minimalno naročilo je 8,00 € ali 1 študentski bon.

 7. Halo Shaolin
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  V restavraciji Halo Shaolin vam nudimo dostavo prave kitajske specialitete. Hrano pripravljajo izvrstni kuharski mojstri, ki so se izučili priprave hrane na Kantonski in Sečuanski način. Ta način prehranjevanja naj bi bil eden izmed najbolj zdravih, raznolikih in vsekakor tudi najokusnejših. Razvajali vas bomo z dobrotami, ki jih do sedaj niste poznali. Nudimo vrsto mesnih jedi, tradicionalno kitajsko hrano - riž, testenine in zelenjavo, ki jih znamo pripraviti na sto in en način. MINIMALNO NAROČILO je 6,00 € ali en študentski bon ! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 8. Mehiška restavracija Imperio
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Mehiška restavracija Imperio Mexicano se nahaja v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani. Ponujajo odlično mehiško hrano, katero vam dostavijo tudi na dom, v družbo ali službo. Za vas pripravljajo različne prigrizke, tortilje, solate, mesne jedi, specialitete, plošče, napitke in sladice. Možna je tudi dostava mehiške hrane na študentske bone. Nudijo več kot 40 različnih študentskih menijev, ki vsebujejo glavno jed, solato in sladico. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 9. Orientalska okrepčevalnica Abi Falafel
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. V osrčju Ljubljane je prijetna, v orientalskem slogu opremljena okrepčevalnica Abi Falafel. Prvi lokal s tipično arabsko hrano v Slovenji, ki jo vodi družina Shaar. Znani so po veliki ljubezni do kuhanja, saj so jedi osvojile marsikatero gurmansko srce. K njim zahajajo ljudje, ki ljubijo pestrost, nove vonje in okuse tujih dežel, in se želijo zdravo prehranjevati. Hrano vam pripravijo sproti. Trudijo se, da ste postreženi hitro in prijazno. Izven obvoznice je MINIMALNO naročilo 20,00 €, znotraj obvoznice pa 10,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 10. Pizzerija Boccaccio - Dravlje
  DostavaDostava
  Najhitrejša dostava hrane v Šiški in za Bežigradom, sedaj pa tudi na Viču! Ponujamo pizze, jedi z žara, morske jedi in drugo. Naša pestra ponudba, okusna hrana in hitra dostava vas bo prepričala. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 11. Pizzerija Boccaccio - Šentjakob
  DostavaDostava
  Najhitrejša dostava hrane. Ponujamo pizze, jedi z žara, morske jedi in drugo. Naša pestra ponudba, okusna hrana in hitra dostava vas bo prepričala. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 12. Indijska restavracija & dostava Maharaja
  DostavaDostava
  Indija je dežela tradicije in bogate kulture. Indijska kulinarika se razlikuje od regije do regije: okus, barve, tekstura, izgled in aroma posamezne specialitete se spreminja vsakih nekaj kilometrov. Temelji indijske kuhinje so prava izbira sestavin, količina, razmerja in zaporedje priprave. Prav zato je indijska hrana uravnotežena in primerna za vsakogar, v svetu poznana in priznana po okusu in prehranski vrednosti. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 13. Nepalska restavracija & dostava Himalaya
  DostavaDostava
  Nepal je poznan po gorah, naravi, religijah in zeliščih. Zelišča prihajajo iz vznožja Himalaje v različicah, ki navdihujejo z okusom, barvo, vonjem in kakovostjo. Ta zelišča dobro vplivajo na nas tako, da obdržijo naše telo prožno in zdravo ter so izjemnega okusa. Nepal zaenkrat ostaja še nedotaknjen in neonesnažen, zato je poznan tudi kot ena od ‘bio držav’. V izvrstni nepalski kuhinji se prepletajo številni vplivi kulinarike sosednjih držav, Kitajske in Indije. Naši kuharji prihajajo s ‘strehe sveta’, da za Vas pripravijo okusne specialitete Nepala z avtentičnimi recepti kulinaričnih jedi s Himalaje. Družini Jham in Selan Vas z veseljem sprejemava v prvo nepalsko restavracijo v Sloveniji. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 14. Kitajska restavracija Sonce
  DostavaDostava
  Kitajska restavracija Sonce vam dostavi na dom ali v službo pristno, okusno in svežo kitajsko hrano, ki bo prebudila vaše brbončice! Izberite hrano za vašo dušo in srce - slastno meso (piščančje, goveje, svinjsko, račje ali ribje) na vse možne načine: kombinacija kislih in sladkih okusov, ščepec pekočih začimb, mogoče samo bolj hrustljavo ali pa z dodatki oreščkov, mandljev naprimer. Tudi za vegetarijance se bo našla široka paleta glavnih jedi - od pečenih rezancev in riža do znane samostanske pojedine. Enostavno oddajte naročilo kar prek portala LakomLačen in izberite vaš kitajski žarek. Podatke o ALERGENIH najdete pod "Prikaži podrobni opis" (spodaj).

 15. Hallo Kitajc
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Dostava Hallo Kitajc je prenovljena Kitajska restavracija HAN, ki se nahaja v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani in nudi odlično kitajsko hrano. Pripravljajo raznovrstne tradicionalne kitajske jedi, katere dostavijo tudi na dom. Ponudba zajema tradicionalne kitajske juhe, solate, predjedi, rižote, rezance, vegetarijanske jedi, hišne specialitete, morske jedi, jedi s piščancem, svinjino, govedino, race, menije za več oseb, sladice in pijače. Dostava Hallo Kitajc je odprta vse dni v letu. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 16. Hallo Kitajski dvor
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA IMAMO DO NADALJNEGA ZAPRTO. Prepustite se dvorskemu razvajanju z okusi specifične kitajske restavracije. Skrbno izbrani okusi s pridihom naših pristnih kuharjev ter kančkom sodobnosti vas bodo popeljali v svet nepozabnih sanj. Naročite dostavo še danes in se prepričajte. MINIMALNO NAROČILO je 10,00 € ali 1 ŠTUDENTSKI BON. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 17. Fast 5 HOUSE
  DostavaDostava
  Ponudba burgerjev, fitnes menijev in ostalih jedi, ki so plod sestavin najboljših slovenskih dobaviteljev. Za nas je pomembno, da zadovoljimo prav vsako stanko. Nahajamo se v BTC-ju, na Kajuhovi ulici 32c. Naše jedi tudi dostavimo! V vsak goveji burger damo 150 g pleskavico, ki je narejena iz kvalitetnega 100% govejega mesa in je slovenskega porekla. Zraven dodamo še svežo zelenjavo in slastno omako. Ekipa Fast 5 House se bo trudila, da bo prav vsaka stranka zadovoljna. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in kvalitetni hrani. Dostavljamo na območju Ljubljane, odvisno od višine naročila. Minimalno naročilo za lokacije nad 4 km oddaljenosti znaša 20,00 €. Območje dostave: Ljubljana (1000), Bežigrad (1000), Nove Jarše (1122), Fužine (1000), BTC (1533), Štepanjsko naselje (1000), Moste (1000), Zelena jama (1000). Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 18. Dostava PizzaDom
  DostavaDostava
  Hitra dostava hrane na dom. Ponujamo vam mesne, sirne, vegi in morske pize. Poleg tega vam nudimo še solate, sladice in pijačo. Hrano in pijačo dostavljamo v območju Štepanskega naselja, Kodeljevega, Bizovik, Hrušica, Fužine, BTC, Novo polje, Moste, Zelena jama, Prule, Rakovnik. Izven tega območja pa dostavljamo le večja naročila (najmanj 2 veliki pizzi). Dober tek! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 19. Balkan Express Dostava
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Restavracija z ponudbo republik skupne države Jugoslavije. Jedi so pripravljene po izvirnih receptih in najbolj kakovostnega mesa. Začutite pridih balkanske kulinarike v največjem nakupovalnem centru Slovenije Citypark. Lokal se nahaja nad mehiško restavracijo Imperio Mexicano. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 20. Pizzerija Svetilnik
  DostavaDostava
  Pizzerija in špageterija Svetilnik v Zupančičevi jami, vam ponuja različne malice, slastne pizze in testenine vseh vrst in okusov! Hrano vam lahko tudi dostavijo na dom ali delovno mesto na območju celotnega ljubljanskega zaliva. Nudijo vam tudi možnost rezervacije mize ali več miz, najem lokala za zaključene družbe in catering. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 21. Sarajevska čevabdžinica
  DostavaDostava
  Okrepčevalnica 10 v pol se je odprla 4.11.2002 v Ljubljani kot prva prava Sarajevska čevabdžinica. Znana je po tradicionalnih, slastnih čevapih in kajmaku, ter vrsti bosanskih piv. Čevapi so lepo pečeni, sočni in nič gumasti, dišeč prebranec s hrustljavo zgornjo skorjo je pripravljen iz velikih zrn tetovca, lepinje nizke in okusne, čebula pa sladkasta in nepekoča. Dovolj za zmago v ljubljanski konkurenci. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 22. Restavracija Šefla
  DostavaDostava
  Vabimo vas, da preizkusite naše dnevne malice in ostalo ponudbo. Malico vam dostavimo na dom ali v službo. Naročilo lahko enostavno oddate kar prek spleta LakomLačen. Želimo vam dober tek ! Restavracija Šefla.

 23. Leteča zvezda
  DostavaDostava
  Z nami se odpravite na pot spoznavanja okusov sečuanske, hunanske, kantonske in mongolske kuhinje. Sveže, kvalitetne sestavine, kot so goveje, svinjsko, puranje, piščančje in ribje meso ter raznovrstna zelenjava, riž in testenine, pričarajo v kombinaciji z eksotičnimi začimbami izvrstne azijske specialitete iz voka. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o kvaliteti in hitri dostavi.

 24. Burek dostava - BTC
  DostavaDostava
  Fast Food Kiosk BTC se nahaja na BTC Tržnici v Ljubljani, po novem pa odličen burek ter ostalo okusno hitro hrano na področju Ljubljane tudi dostavljamo. Dostava je brezplačna, dostavljamo pa vsak delovnik med 09.00 in 15:00 uro. Poleg dostave posameznih obrokov, Vam ponujamo tudi t.i. burek catering, ki je odlična rešitev za zabave, srečanja, piknike itd., in sicer kot predjed, glavna jed ali pa odličen prigrizek k pijači. Zaradi manjše velikosti so odlična alternativa kanapejem ter drugim prigrizkom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 25. Halo Janez
  DostavaDostava
  Halo Janez vam ponuja izvrstno hrano od jedi na žaru, pizz, kosil, testenin, hamburgerjev in še mnogo več... in vse to vam tudi dostavijo na vaš prag po zelo ugodnih cenah. Dostavljajo po celotnem območju Ljubljane z bližnjo okolico. Nahajajo se v Plavi Laguni (tržnica) - Bežigrad. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 26. Gostilna Euro Gurman
  DostavaDostava
  Nudimo vam dnevno pripravljene obroke, jedi z žara, jedi po naročilu, sladice, solate. Izbiro zaokrožuje še širok izbor vrhunskih buteljčnih vin. Ponudba je podrobneje opisana v našem profiliu Lakomlačen.si. Vzemite si trenutek in dovolite, da vas prepričamo o naši kvaliteti. Prijazno osebje bo poskrbelo za še tako zahtevne gurmane. Veselimo se vaše rezervacije mize in obiska!

 27. Panino's sendviči
  DostavaDostava
  V Sendvic baru Panino`s v Ljubljani vam ponujamo različne vrste sendvičev, solat in sladic. Kruh pečemo sami sproti, tako da je vedno svež in hrustljav. Dostavo na dom lahko naročite tudi preko spleta, hitro in preprosto. Vabimo vas, da nas preizkusite, kajti Panino`s sendviči so enostavno najboljši sendviči. Dober tek!

 28. Brunch dostava
  DostavaDostava
  Ko ti primanjkuje časa in ti dnevne obveznosti ne dopuščajo odmora za malico, si čimprej naroči svoj BRUNCH. Dostavimo ti ga v pisarno ali na dom (trenutno dostavljamo v BTC CITY - Kristalna Palača, MSD, Unicredit, Si.mobil). MINIMALNO NAROČILO za dostavo je 12€.

 29. Chuty's All Thai Dostava
  DostavaDostava
  Chuty's vam pripravi originalno tajsko hrano svežega okusa v samem centru mesta. Hrano lahko vzamete s seboj ali pa s prijatelji pokramljate v prijetnem azijskem ambientu. Lahko vam pa tudi pripeljejo hrano na dom. Pri dostavi naročila nad 30,00 € vam nudijo 10 % popust. Pri dostavi naročila nad 50,00 € pa vam ponudijo 15 % popust. Dober tek! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 30. Pizzerija San Remo
  DostavaDostava
  Smo ena redkih restavracij v Ljubljani, ki nudi brezglutensko prehrano za ljudi, alergične na gluten. Poleg ponudbe v restavraciji nudimo tudi dostavo hrane na dom. V ponudbi dostave hrane pa najdete tudi brezglutenske jedi. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 31. Lublanski Pohan Pšan'c
  DostavaDostava
  Pohanega piščanca vam tudi dostavijo na dom. Minimalno naročilo je pol pohanega piščanca (6 kosov). Embalaža in dostava staneta 3,00 €. Dostava je možna med 10:00 in 20:00 uro, nedelja in prazniki med 11:00 in 15:00 uro. Za večja naročila vam predlagamo, da jih pokličete nekaj ur pred dostavo.

 32. Restavracija Rdeče jabolko
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  OPOZORILO: Plačilo s kartico je možno le, če je znesek 6.80 € ali več. Kitajska restavracija in dostava na dom Rdeče jabolko je znana po odlični hrani in hitri dostavi v Ljubljani, ter prijaznimi natakarji. Posebej ugodna je ponudba malic in kosil, ki je dovolj obsežna in raznolika tudi za pogoste obiske. Dostava hrane obratuje vse dni v tednu. Hrano vam hitro pripeljejo na dom ali pa v službo. Nad določenim zneskom vam ponudijo GRATIS pijačo. Več o gratisu najdete v zavihku podrobni opis.

 33. Halo Hong Kong
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Nudimo vam prave kitajske specialitete pripravljene na Kantonski in Sečuanski način. Hrano vam pripravljajo naši izvrstni kuharski mojstri, ki vam jamčijo, da bo pripravljena na zdrav način, da bo dobra in raznolika. Razvajali vas bomo z dobrotami, ki jih do sedaj niste poznali. Nudimo vam vse vrste mesnih jedi, ter tradicionalno kitajsko hrano riž in zelenjavo ter testenine, ki jih znamo pripraviti na sto in en način. Na željo gostov pripravljamo tudi hrano za domov. Pred restavracijo so razpoložljiva parkirna mesta, imamo pa tudi velik letni vrt. ZNESEK minimalnega naročila je 6,40 € ali en študentski bon. Plačilo s kartico za študentska naročila ni mogoče. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 34. Top Chef
  DostavaDostava
  Dostava Top Chef vam v Ljubljani dostavi slastne pizze, burgerje in solate. Območje dostave: Center, Vič, Rožna dolina, Vrhovci, Koseze, Dravlje, Podutik, Brdo, Trnovo, Murgle. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o kvaliteti in hitri dostavi na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 35. Pizzerija in spaghetteria Volta
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  OPOZORILO: Zaradi tehničnih razlogov dostava ne obratuje. Hvala za razumevanje. Pizzerija in spaghetterija Volta je dobila ime po slavnem italijanskem plemiču in fiziku, Allesandru Volti. Izdelal je prvo električno baterijo, po njem pa se imenuje enota za električno napetost – volt. Pizzerija Volta se nahaja natanko tam, kjer jo potrebujete! Ko se peljete mimo nas, se ne boste mogli upreti, da ne bi ustavili ob vonju pristne italijanske hrane. Četudi ne boste lačni, bo vaš trebuh poskrbel, da najdete pravi kraj za italijanske gurmanske užitke. Oddajte svoje naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in kvalitetni hrani. Minimalno naročilo je 6,00 € ali en študentski bon.

 36. Restavracija El Clasico
  DostavaDostava
  Restavracija EL CLASICO povezuje okuse Sredozemlja z utripom sodobnega življenja ter klasično ponudbo izbranih in tradicionalnih jedi za vsak dan ali posebne priložnosti.Udobje prijetne notranjosti restavracije EL CLASICO dopolnjujeta velik senčni vrt ter prijazna postrežba. Ponujajo tudi dostavo hrane na dom.

 37. Halo Cirila
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Pizze pripravljene v kuhinji Halo Cirila so že na pogled zelo domače in posebne, saj so pečene v ponvici in v posebni pečici s šamotnim kamnom, kar daje pici poseben okus. Posebno pozornost posvečamo sestavinam, ki morajo biti najvišje kvalitete in kadar je le mogoče tudi slovenskega porekla. Poleg najvišje kvalitete sestavin pa je naše vodilo seveda tudi hitra dostava hrane na dom. V kuhinji HALO CIRILA uporabljamo sir in mlečne izdelke izključno slovenskega porekla. Dostavljamo: Verje, Spodnje Pirniče, Zgornje Pirniče, Smlednik, Zavrh, Vikrče, Tacen, Šmartno, Povodje, Skaručna, Zgornje Gameljne, Srednje Gameljne, Spodnje Gameljne, Brod, Vižmarje, Gunclje, Medno, Stanežiče, Dvor, Šentvid, po dogovoru tudi izven omenjenega območja....

 38. Dostava Nolito Pizza
  DostavaDostava
  Od 31.08.2016 naprej je NOLITO zaprt zaradi prenove restavracije. Hvala za razumevanje. Nova "halo" picerija v Ljubljani! Enostavna naročila, hitra dostava, okusne pice, ugodne cene! Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 39. Halo Čevapi
  DostavaDostava
  Dostava hrane "Halo Čevapi" so znani po najboljših Banjalučkih čevapih v Ljubljani. Poleg slastnih čevapov vam pripravijo še slastne pljeskavice, hamburgerje, sladice in ostale jedi. Ekipa Halo Čevapi se bo trudila, da bo prav vsaka stranka zadovoljna. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in kvalitetni hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 40. Halo Medo
  DostavaDostava
  KOLEKTIVNI DOPUST DO 01.09.2016. Halo Medo dostava pizz in ostale hrane na dom vam dostavi najboljše pizze v Ljubljani. Poleg slastnih pizz, vam pripeljejo še originalne banjalučke čevapčiče, burek in ostale jedi na žlico. Ekipa Halo Medo se bo trudila, da bo prav vsaka stranka zadovoljna. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in kvalitetni hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 41. Bistro Piknik
  DostavaDostava
  Bistro Piknik je zgodba o hrani, družini, ljubezni in življenju. Vaše zanimanje za Piknik iz dneva v dan narašča, zato dostavljamo veganske malice, kosila, sladice, itd. tudi v Ljubljano. Naročanje za Ljubljano zaenkrat poteka tako: naročila oddana do 10.ure so dostavljena med 11. in 12. uro, naročila oddana do 11. ure so dostavljena med 12. in 13. uro, naročila oddana do 12.30. ure so dostavljena med 13.30 in 14. uro, naročila oddana od 14.do 17. so dostavljena v roku 45 min. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o naši kvalitetni in zdravi hrani. Ekipa Piknika vam želi dober tek ! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 42. WOK Fresh
  DostavaDostava
  V bližini BTCja, a še vedno na dosegu roke stoji majhna restavracija WOK fresh. Vse jedi, ki jih postrežemo so sveže pripravljene v wok-u na inovativen in kreativen način. Pridite in poskusite ne bo vam žal ali pa enostavno oddajte naročilo prek portala LakomLačen in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 43. Indijska restavracija Kashmir
  DostavaDostava
  Kashmir Indijska restavracija ponuja pristno indijsko hrano, ki izpolnjuje vaš okus. Skrbimo za pripravo jedi z najbolj pristnimi indijskimi začimbami. Naši kuharji so iz Indije, naše specialitete pa vključujejo severnoindijske in južnoindijske jedi. Dobrodošli v indijski restavraciji Kashmir, ki ponuja tradicionalne indijske jedi najvišje kakovosti.

 44. Halo Mishevski
  DostavaDostava
  Smo najboljša dostava hrane v Ljubljani. Smo hitri in prijazni do strank. Naša dostava ponuja hitro dostavo hrane na dom in božanske okuse. Poizkusite našo božansko ponudbo in želodček vam bo hvaležen. Ponujamo vam pizze, malice, balkanske jedi izpod roštilja, vegeratijanske in veganske jedi. Najdete lahko tudi morsko hrano, solate, kosila, malice, sladice in haburgerje. Velika izbira hrane na enem mestu.

44 ponudnikov

na stran