Politika zaščite osebnih podatkov

Portal Lakomlačen.si je skupni proizvod znanja dveh podjetij:

Oglaševanje spletnih portalov, Amir Bitič s.p.
Ljubljanska cesta 11
6230 Postojna
Davčna številka: SI20390122
Matična številka: 3914836000
Transakcijski račun: IBAN SI56 2900 0005 0184 747 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)

3HOPS, razvoj informacijskih sistemov in storitev, d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo Mesto
Davčna številka: SI30065836
Matična številka: 3368165000

Ekipa Lakomlačen.si se zaveda pomembnosti vaših osebnih podatkov. Zato bodo ti podatki varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP).

Več o ZVOP-ju najdete na Uradnem listu:
http://www.uradni-list.si/1/content?id=50685&part=&highlight=Zakon+o+varstvu+osebnih+podatkov.

Kaj je osebni podatek?

 Osebni podatek  je katerikoli podatek, ki se nanaša na posameznika, ne glede na obliko, v kateri je izražen.

Katere podatke zbiramo?

Osebne

Tako kot večina spletnih portalov, tudi Lakomlačen.si prek registracijskega obrazca zbira podatke kot so ime, priimek, naslov, e-naslov, telefonska številka. Ti podatki so pomembni za uporabo storitev spletnega naročanja in ponudbe hrane. In se vnašajo prostovoljno.

Neosebne

Neosebne podatke o naših registriranih uporabnikih, kot so npr. povečano zanimanje o določeni vrsti hrane, ocenjevanje ponudbe hrane ter samih ponudnikov, kliki določenih tipov restavracij itd. s strani uporabnikov, pa zbiramo izključno zaradi nadaljnjih posodobitev portala Lakomlačen.si , da bi omogočili uporabnikom bolj prijazno uporabo tega portala.

V primeru, da se ne želite registrirati na portalu Lakomlačen.si, potem vam bodo nekatere storitve omejene.

Kako posodabljate svoje podatke?

Svoje podatke lahko kadarkoli posodobite v rubriki MOJ RAČUN.

Kdo vidi te podatke?

Te podatke vidite le vi, administrator portala in določen ponudnik hrane, ko mu pošljete naročilo.

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vaših osebnih podatkov. Te bomo uporabljali izključno za izpolnjevanje postopka naročila (pošiljanje naročila ponudnikom hrane, informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo komunikacijo. Prijazno vas opozarjamo, da tudi sami poskrbite na varnost svojih osebnih podatkov s primerno izbiro uporabniškega imena in gesla.

Novice – Newsletter

Registriranim uporabnikom portala Lakomlačen.si bomo občasno poslali novice o posodobitvah portala, akcijah, ponudbah, promocijah, stanjem zbranih točk, žrebanja, itd.. Tisti, ki ne bodo želeli prejemati tovrstnih informacij, se bodo lahko enostavno izpisali iz baze prejemnikov teh sporočil.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje prvine:
- jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
- pošiljatelj bo jasno razviden,
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo posebej označene, jasno bodo opredeljeni    tudi pogoji udeležbe v njih,
- nedvoumno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
- željo uporabnikov, da ne želijo prejemati oglasnih sporočil, bomo izrecno spoštovali.

Ali uporablja portal Lakomlačen.si piškotke (cookie)?

Da. Portal Lakomlačen.si uporablja piškotke. Piškotek (angl. cookie) se načeloma postavi, kadar se registrirate na portalu. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se pošljejo na vaš brskalnik,  za potrebe portala Lakomlačen.si . Nobeden drugi ne more brati teh datotek. Piškotek omogoča strežniku, da vas prepozna pri ponovnem obisku portala in vam olajša ponoven vpis.
Večina brskalnikov omogoča shranjevanje piškotokov, lahko pa jih tudi zavrnete.
Ker bo portal Lakomlačen.si vseboval ravno tako povezave oglaševalcev, ki na enak način uporabljajo piškotke, vas prosimo, da v nastavitvah brskalnika izberete ali želite sprejeti ali pa zavrniti piškotek.
Portal Lakomlačen.si ni odgovoren za politiko zaščite osebnih podatkov teh povezav.

Vprašanja in odgovori na temo Politika zaščite osebnih podatkov.

Če imate kakršnakoli vprašanje ali pripombo v zvezi z varstvom osebnih podatkov, nam jih pošljite na info@lakomlacen.si .