Odprto

Pizzerija Santa Lucija Brežice

Slovenska Italijanska Sredozemska Balkanska Argetinska Ribja Vegetarijanska Pizzerija
Cesta prvih borcev 15, 8250 Brežice
Pizzerija Santa Lucija Brežice
Delovni čas restavracije je od 8-24, razen v nedeljo od 11-24. Gostilna in Pizzerija »SANTA LUCIJA« ima več ločenih jedilnic, in sicer v pritličju in v nadstropju, ki so vse urejene v baročnem stilu. Ob lepem vremenu je mogoče uživati na eni najlepših teras, ki se nahaja zadaj na dvorišču in Vam omogoča čudovit ambient in pogled v naravo. V času od 01.04. do 01.11. pa je možno sedeti na letni terasi na pločniku pred gostilno. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj). Delovni čas restavracije je od 8-24, razen v nedeljo od 11-24.
Prikaži podrobni opis
Območje dostave:
Brežice z okolico
Načini plačevanja:
Gotovina
Minimalno naročilo:
7.00 €
Cena dostave:
0
Predviden čas dostave:
30 - 45 min
Delovni čas:
  • Ponedeljek: 10:00 - 23:00
  • Torek: 10:00 - 23:00
  • Sreda: 10:00 - 23:00
  • Četrtek: 10:00 - 23:00
  • Petek: 10:00 - 23:00
  • Sobota: 10:00 - 23:00
  • Nedelja: 12:00 - 23:00

Divjačinske jedi

Način priprave:

12 jedi

Set Descending Direction
  1. 8,00 €

    Divjačinski golaž


    S kruhovim cmokom v kotličku.

  2. 14,00 €

    Divji prašič v poprovi omaki


    Kruhov cmok.

  3. 15,00 €

    File divjega prašiča


    Z brusnicami in štruklji.

  4. 15,00 €

    Gamsov zrezek


    Z mešanimi gobami, štruklji.

  5. 15,00 €

    Gamsovo stegno v višnjevi omaki


    Široki rezanci.

  6. 15,00 €

    Jelen v lovski omaki


    S kruhovim cmokom.

  7. 15,00 €

    Jelenovo stegno z rižem


    Jelenovo stegno z rižem.

  8. 16,00 €

    Medvedji zrezek


    V lovski omaki s štruklji.

  9. 16,00 €

    Nadevano medvedje stegno


    Z jurčki in njoki.

  10. 15,00 €

    Srnin zrezek


    Z jurčki in popečeno banano.

  11. 14,00 €

    Srnin zrezek po lovsko


    Riž z gobami.

  12. 14,00 €

    Stegno divjega prašiča s kroketi


    Stegno divjega prašiča s kroketi.

12 jedi

na stran