52 ponudnikov

Razvrsti naraščajoče
 1. Dostava Pizza Fon Salamon
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Dostava Pizza Fon Salamon je znana po hitri dostavi hrane na dom. Velike porcije, raznovrstna ponudba in dober okus je le ena izmed lasnosti pizzerije Pizza Fon Salamon. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj). MINIMALNO NAROČILO je 6,00 € ali en študentski bon.

 2. Pizzerija Ljubljana
  DostavaDostava
  Dostava Pizzerija Ljubljana je znana po hitri dostavi hrane na dom. Velike porcije, raznovrstna ponudba in dober okus je le ena izmed lasnosti pizzerije Ljubljana. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 3. Hallo Leskovac
  DostavaDostava
  Dostava Hallo Leskovac je znana po super Leskovački hrani, ki je narejena na žar oglju. Cena dostave do 10 € je 2 €, nad 10 € pa je dostava brezplačna. Naročite še danes in se prepričajte o izvrstnem okusu hrane z žara. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 4. Gostišče Julči
  DostavaDostava
  Gostišče Julči, se nahaja v Trnovem (Ljubljana - Vič). Nudimo vam pestro izbiro jedi od jutra do večera, ki lahko zadovoljijo vsak okus.Poleg pizz in PIZZE DA TE KAP, vam na dom ali delovno mesto dostavimo tudi ostale jedi po naročilu. Dostava hrane na dom obratuje vse dni v tednu, hrano pa vam dostavimo kjerkoli v Ljubljani. Dostava nad 25 EUR je brezplačna, od 15 - 25 EUR pa je cena dostave 2,50 EUR. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 5. Pizzerija Santa Lucia
  DostavaDostava
  Ponudba vključuje tudi dostavo pic na dom. Dostava obsega celotno piransko občino: Lucija, Parecag, Piran, Portorož, Seča, Sečovlje, Strunjan, Korte ... Hiša slovi po dolgoletni tradiciji pečenja pic iz krušne peči. Bogato ponudbo dopolnjuje mediteranska kuhinja z Istrskim pridihom in domačimi jedmi, ki se prilagajajo na letne čase. Za sladokusce je poskrbljeno, saj pripravljamo razno razne pisane sladice. Pravilo v hiši je da izkoristimo naravne dobrote naše bogate Istre, na katero smo zelo ponosni. Vse skupaj pa zaokrožimo s kapljico dobrega vina.

 6. Pizzerija Boccaccio - Dravlje
  DostavaDostava
  Najhitrejša dostava hrane v Šiški in za Bežigradom, sedaj pa tudi na Viču! Ponujamo pizze, jedi z žara, morske jedi in drugo. Naša pestra ponudba, okusna hrana in hitra dostava vas bo prepričala. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 7. Pizzerija Boccaccio - Šentjakob
  DostavaDostava
  Najhitrejša dostava hrane. Ponujamo pizze, jedi z žara, morske jedi in drugo. Naša pestra ponudba, okusna hrana in hitra dostava vas bo prepričala. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 8. Pizzerija Santa Lucija Brežice
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA IMAMO DO NADALJNEGA ZAPRTO. Delovni čas restavracije je od 8-24, razen v nedeljo od 11-24. Gostilna in Pizzerija »SANTA LUCIJA« ima več ločenih jedilnic, in sicer v pritličju in v nadstropju, ki so vse urejene v baročnem stilu. Ob lepem vremenu je mogoče uživati na eni najlepših teras, ki se nahaja zadaj na dvorišču in Vam omogoča čudovit ambient in pogled v naravo. V času od 01.04. do 01.11. pa je možno sedeti na letni terasi na pločniku pred gostilno. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj). Delovni čas restavracije je od 8-24, razen v nedeljo od 11-24.

 9. Pizzeria in dostava Pr' Krištof
  DostavaDostava
  Gostilna in dostava pr Krištofu je bila stara furmanska gostilna že pred drugo svetovno vojno. Kot taka je delovala do 80-ih let. Leta 2001 je zopet zaživela kot picerija, popolnoma obnovljena in razširjena še v kletni prostor in vrt. Opremljena je v izjemnem starinskem slogu tudi s poudarkom na furmansko preteklost, kar ji daje toplino in domačnost. Velik poudarek dajemo na domačnosti in dobrem počutju gostov. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 10. Fast 5 HOUSE
  DostavaDostava
  Ponudba burgerjev, fitnes menijev in ostalih jedi, ki so plod sestavin najboljših slovenskih dobaviteljev. Za nas je pomembno, da zadovoljimo prav vsako stanko. Nahajamo se v BTC-ju, na Kajuhovi ulici 32c. Naše jedi tudi dostavimo! V vsak goveji burger damo 150 g pleskavico, ki je narejena iz kvalitetnega 100% govejega mesa in je slovenskega porekla. Zraven dodamo še svežo zelenjavo in slastno omako. Ekipa Fast 5 House se bo trudila, da bo prav vsaka stranka zadovoljna. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in kvalitetni hrani. Dostavljamo na območju Ljubljane, odvisno od višine naročila. Minimalno naročilo za lokacije nad 4 km oddaljenosti znaša 20,00 €. Območje dostave: Ljubljana (1000), Bežigrad (1000), Nove Jarše (1122), Fužine (1000), BTC (1533), Štepanjsko naselje (1000), Moste (1000), Zelena jama (1000). Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 11. Gostilna in pizzerija Venezia
  DostavaDostava
  Želite obedovati v ambientu, kjer vas prekrasne, ročno naslikane umetnine ponesejo v najslavnejše mesto na vodi - Benetke. Umetnik, ki je upodobil utrinke iz Benetk je zagotovo vedel, kako ustvariti vzdušje, katerega nam lahko zavida marsikatera gostilnica v samih Benetkah. V pizzeriji VENEZIA vam nudimo velik izbir pic iz sezama in konopljinega testa, hitrih jedi in jedi z žara. Prav tako vam pico po želji dostavimo tudi na domu. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 12. Pizza Taxi Titanik
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Ponudba hrane pri nas je zares raznolika. Od daleč najbolj popularne pizze, zrezki na vse možne načine, vedno sveže sestavljene solate, testenine, morske jedi, pestre izbire hrane za vegetarijance, do ocvrtih piščancev. Vedno je poleg hrane na voljo ledeno hladna pijača in sveže pripravljene sladice širokega izbora. Minimalno naročilo je 5,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 13. Gostilna Samarin
  DostavaDostava
  Za vse tiste, ki za gostilno "SAMARIN" še niste slišali naj povemo, da je to idilična belokranjska gostilna, ki se nahaja v Črnomlju, tik ob glavni cesti Črnomelj - Vinica. Od leta 1980, ko smo gostilno odprli, je na voljo vsem lačnim in žejnim, vsak dan, tudi nedelje in praznike že od 7-ih zjutraj, tako, da vam postrežemo tudi z dopoldansko malico. Znani pa smo predvsem po vsakodnevno sveže pečeni pečenki – odojčku in jagenjčku ter Leskovačkemu žaru – pravi žar na oglje. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 14. Balkan Express Dostava
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Restavracija z ponudbo republik skupne države Jugoslavije. Jedi so pripravljene po izvirnih receptih in najbolj kakovostnega mesa. Začutite pridih balkanske kulinarike v največjem nakupovalnem centru Slovenije Citypark. Lokal se nahaja nad mehiško restavracijo Imperio Mexicano. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 15. Dostava Pod Jenkovo lipo
  DostavaDostava
  Pizzerija in dostava Pod Jenkovo Lipo se nahaja na atraktivni lokaciji, le nekaj minut vožnje iz Kranja ob poti na smučišče Krvavec. V zimskem času vam je na voljo še zimski vrt, v poletnem času pa prijetni letni vrt. Na travniku poleg pizzerije stoji teniško igrišče, igrišče za odbojko, prostor za piknike ter otroško igrišče. Za najmlajše smo priskrbeli previjalno mizo in otroške stole. Lokal pa je tudi invalidom prijazen ( WC, vhod ).

 16. Pizzeria Diavolo
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA IMAMO DO NADALJNEGA ZAPRTO. Vsak dan vam ponujamo hladne in tople predjedi, slastne pice iz krušne peči, testenine, morske jedi, vegi jedi, sladice, okusno domače pivo iz lastne pivovarne. Pizzeria Diavolo se nahaja med trgovskima centroma City Center in Planet Tuš. Smo ob glavni cesti Laško - Celje, v smeri proti avtocesti za Maribor ali Ljubljano, na desni strani. Ne morete nas zgrešiti. Naročite hrano prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o dobri hrani in hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 17. Pizzeria Me Gusta
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Pizzeria in gostinstvo ME GUSTA iz Kopra je znana po zelo dobri hrani in hitri dostavi. Na dom vam dostavijo tako pizze, kot solate, sendviče, testenine, hamburgerje, ... Pripravljajo tudi količinsko hrano za razne priložnosti po predhodnem dogovoru. Enostavno oddajte naročilo prek portala LakomLačen in hrana bo v najkrajšem možnem času pri vas. Hitro in enostavno ! Minimalno narocilo na GOTOVINO je 4,50 € in na KARTICO pa 7,00 €. Dober tek!

 18. Pizzerija Svetilnik
  DostavaDostava
  Pizzerija in špageterija Svetilnik v Zupančičevi jami, vam ponuja različne malice, slastne pizze in testenine vseh vrst in okusov! Hrano vam lahko tudi dostavijo na dom ali delovno mesto na območju celotnega ljubljanskega zaliva. Nudijo vam tudi možnost rezervacije mize ali več miz, najem lokala za zaključene družbe in catering. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 19. Rustikana Pizzeria & Grill
  DostavaDostava
  Od znamenitih pizz do šarmantnih omak in mojstrovin z žara, vse skupaj pa v prijetnem vzdušju, za katerega skrbi skupina v dobro kuho zaljubljenih ljudi. Ustavi se tudi ti in si privošči trenutek oddiha v Domžalah. Vedno sveža in omamno dobra hrana te bo sprostila in okrepila hkrati. Dostava na lokaciji Domzale in okolica je do 5 km brezplačna. Kar je dalj od tega je pa potrebno naročiti vsaj 5 glavnih jedi. Nad 10 km se računa še dodatnih 0,50 € na kilometer od restavracije do lokacije. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 20. Sarajevska čevabdžinica
  DostavaDostava
  Okrepčevalnica 10 v pol se je odprla 4.11.2002 v Ljubljani kot prva prava Sarajevska čevabdžinica. Znana je po tradicionalnih, slastnih čevapih in kajmaku, ter vrsti bosanskih piv. Čevapi so lepo pečeni, sočni in nič gumasti, dišeč prebranec s hrustljavo zgornjo skorjo je pripravljen iz velikih zrn tetovca, lepinje nizke in okusne, čebula pa sladkasta in nepekoča. Dovolj za zmago v ljubljanski konkurenci. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 21. Dostava Cityburger
  DostavaDostava
  Dostava hrane na dom Cityburger je restavracija s 15 letno tradicijo. Začeli smo s preprosto idejo vsak dan ponuditi nekaj dobrega na mizi. Skozi leta smo postali sinonim za dostavo hrane na dom, ki danes s svojim voznim parkom skrbi, da velika večina ljudi v Kopru pravočasno prejmejo svoj dnevni obok. Naša hrana je postala prepoznavna, saj je skrbno pripravljena z najboljšimi sestavinami. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 22. Polo Burger
  DostavaDostava
  Dobrodošli na profil okrepčevalnice in picerije Polo Burger - dostava hrane na dom Celje. Nahajamo se na Ljubljanski 7 v Celju, v objektu Vrtnica. Res je, da je prostor, v katerem poslujemo majhen, toda izbira hrane je pestra. Pri nas vsak najde nekaj zase. Ponujamo vam dostavo pizz, mesnih specialitet, jedi z žara, kanelone, rižote, špagete, vegeterjanske jedi, solate, sladice in dalmatinske jedi. Cena prevoza je odvisna od vaše oddaljenosti od nas. Plača se ne na artikel, temveč na dostavo (strošek dostave je od 0.60 € naprej). Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 23. Pizzerija Maxim
  DostavaDostava
  V pizzeriji Maxim lahko izbirate med bogato ponudbo pizz za vsak okus, testenin, rižot, solatnih krožnikov in ostalih jedi. Z veseljem pa bomo prisluhnili tudi vašim željam. Vabimo vas, da v prijetnem vzdušju lokala in prijaznega osebja uživate v naših dobrotah. Če nimate časa, pa enostavno naročite prek portala LakomLačen in vam pripeljemo hrano tudi na dom.

 24. Restavracija Šefla
  DostavaDostava
  Vabimo vas, da preizkusite naše dnevne malice in ostalo ponudbo. Malico vam dostavimo na dom ali v službo. Naročilo lahko enostavno oddate kar prek spleta LakomLačen. Želimo vam dober tek ! Restavracija Šefla.

 25. Halo Pica Špica
  DostavaDostava
  Halo Pica Špica iz Idrije vam ponuja pestro izbiro pizz, testenin, jedi z žara, sladice, ... Najmanjši znesek za dostavo naročila je 4,50 € (mesto Idrija), 10,00 € (Spodnja Idrija), 20,00 € (Godovič). Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o kvalitetni hrani in hitri dostavi hrane na dom ali v službo. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 26. Pizzerija Picanto
  DostavaDostava
  V peči Picerije Picanto je prvič zagorel ogenj v letu 2008. Kmalu je Picanto postal ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk na Gorenjskem, obenem pa eden izmed vodilnih ponudnikov dostave hrane na dom. Picantovi avtomobili z drugačno, barvito in šaljivo grafično podobo so postali del vsakdana v Gorenjski prestolnici in okolici. Znesek minimalnega naročila je 5,00 €.

 27. Burek dostava - BTC
  DostavaDostava
  Fast Food Kiosk BTC se nahaja na BTC Tržnici v Ljubljani, po novem pa odličen burek ter ostalo okusno hitro hrano na področju Ljubljane tudi dostavljamo. Dostava je brezplačna, dostavljamo pa vsak delovnik med 09.00 in 15:00 uro. Poleg dostave posameznih obrokov, Vam ponujamo tudi t.i. burek catering, ki je odlična rešitev za zabave, srečanja, piknike itd., in sicer kot predjed, glavna jed ali pa odličen prigrizek k pijači. Zaradi manjše velikosti so odlična alternativa kanapejem ter drugim prigrizkom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 28. Pizzerija Njamy
  DostavaDostava
  Dostava hrane in dostava pizz na dom, v službo in družbo. Pizzeria Njamy vam dostavi malice, pizze, kruhke, ocvrte jedi, domače jedi, testenine, piščanca, priloge, solate, sladice itd. Minimalno naročilo je 5,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 29. Halo Janez
  DostavaDostava
  Halo Janez vam ponuja izvrstno hrano od jedi na žaru, pizz, kosil, testenin, hamburgerjev in še mnogo več... in vse to vam tudi dostavijo na vaš prag po zelo ugodnih cenah. Dostavljajo po celotnem območju Ljubljane z bližnjo okolico. Nahajajo se v Plavi Laguni (tržnica) - Bežigrad. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 30. Gostilnica & Picerija Pobreški hram
  DostavaDostava
  V Mariboru se nahaja Gostilnica in picerija Pobreški hram. Pripravljajo različne glavne jedi, kosila, testenine, solate, jedi brez glutena, jedi na žlico in različne vrste pic in sladic, plošče, zurzurelo. Dostava hrane z Gostilnice in picerije Pobreški hram je hitra in kvalitetna. Strošek dostave je odvisen od relacije. Več o stroških dostave najdete pod rubriko: "prikaži podrobni napis". Strošek embalaže od 0,40 € do 1,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 31. Pizzerija, grill in bar Foglež
  DostavaDostava
  DO 01.02.2019 IMAMO ZAPRTO. Pizzerija in bar Foglež stoji neposredni bližini osnovne šole Miklavž na Dravsekm polju! Natačneje v ulici Marjana nemca 3! Imajo lepo zunanjo teraso in igrala za otroke! Notranjost je lepo opremljena z sodobnim šankom! Vsak dan vam ponujajo¨: pizze, sladoled, žar, sladice, ...! Seveda imajo tudi hamburgere da te vržejo na rit! Saj zaradi njihove velikost vsak čudno pogleda! Po naročilu pečemo odojke, kozličke in jagenjčke. Pred restavracijo je veliko parkirišče, kjer bodo varno počivali vaši jeklini konjički. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 32. Gostilna Euro Gurman
  DostavaDostava
  Nudimo vam dnevno pripravljene obroke, jedi z žara, jedi po naročilu, sladice, solate. Izbiro zaokrožuje še širok izbor vrhunskih buteljčnih vin. Ponudba je podrobneje opisana v našem profiliu Lakomlačen.si. Vzemite si trenutek in dovolite, da vas prepričamo o naši kvaliteti. Prijazno osebje bo poskrbelo za še tako zahtevne gurmane. Veselimo se vaše rezervacije mize in obiska!

 33. Pizzerija Halo Alo
  DostavaDostava
  Pizzerija Halo Alo iz Novega mesta, vam poleg pic, dostavi še hamburgerje, zrezke, morsko hrano, lazanje, ... Znani so po dobri hrani in hitri dostavi. Prepričajte se sami! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 34. Cankarjev hram
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Razpolagamo s 45 - imi sedeži v jedilnici ter 60-imi sedeži v zimsko letnem vrtu. Nudimo tudi dostavo na dom. Območje dostave je Vrhnika z okolico. Dostava hrane na dom obratuje vsak dan v tednu med 12 in 22 uro. Pice - AKCIJA!!! Naročiš 5, plačaš 4. Bevke, Podlipa, Strmca dostavimo naročila NAD 10,00 €. Ob PONEDLJKIH in TORKIH NE VOZIMO V BOROVNICO.

 35. Pizzerija Flamingo
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. V restavraciji imamo na voljo 50 sedežev, v dnevnem baru 25 ter v letnem vrtu 40 sedežev. Vljudno vabljeni na najboljše pizze ! Ob PONEDLJKIH in TORKIH NE VOZIMO V BOROVNICO.

 36. Gostilna in pizzerija Turist
  DostavaDostava
  V gostilni in pizzeriji TURIST vam nudimo veliko izbiro pic iz sezama in konopljinega testa, hitrih jedi in jedi z žara. Prav tako vam pico po želji dostavimo tudi na domu. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 37. Pizzerija Minutka
  DostavaDostava
  Prijeten prostor z zimsko-letnim vrtom nadgrajuje pestra ponudba (pizze, jedi iz žara, različne testenine in rižote, solate ter sladice) slednje so vedno sveže, saj jih pripravljamo sami. Minutkin izbor pijač obsega tople in hladne napitke, alkoholne in brezalkoholne pijače ter več vrst odprtih in buteljčnih vin. Celotno ponudbo vam vsak petek in soboto popestrimo z živo glasbo. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj). OPOZORILO: Med tednom (od pon. do cet. imamo deljen urnik od 11:00 do 16:00 in od 19:00 do 22:00. Minutka

 38. Pizzerija Staro mesto oz. Romano
  DostavaDostava
  DO NADALJNEGA IMAMO ZAPRTO. Pizzerija Romano leži nad kanjonom reke Kokre v starem mestnem jedru Kranja. Dostop je mogoč čez Glavni trg, mimo vodnjaka, nato zavijemo levo proti mostu čez Kokro, ki pelje proti naselju Planina. Pred mostom, se spustimo levo pred meščansko vilo – tik za njo pa je vhod v pizzerijo. Skozi naše vrata vedno lepo diši po znanih picah iz krušne peči, okusnih malicah in vseh ostalih jedeh. Če bi jih rad preizkusil se oglasi pri nas ali pa enostavno oddaj naročilo prek portala Lakomlačen. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 39. Pizzerija Rondo
  DostavaDostava
  Njihova stalna ponudba so jedi mednarodnih kuhinj, jedi iz žara, nudijo pa vam tudi mehiško kuhinjo, malice, sladice, ...

 40. Okrepčevalnica Bistro Tanja
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA TRENUTNO NE OBRATUJEMO. V okrepčevalnici BISTRO TANJA vam nudimo 4 vrste toplih malic, različne pizze, testenine, solate, jedi po naročilu. Naša kuhinja je domača, saj kuhamo tako kot so kuhale naše babice. Sprejemamo lahko skupine do 35 oseb. Ukvarjamo se tudi z dostavo hrane, katero vam lahko dostavimo na dom ali v službo. STROŠEK DOSTAVE po 14:00 uri je 0,70 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 41. Pizzerija San Remo
  DostavaDostava
  Smo ena redkih restavracij v Ljubljani, ki nudi brezglutensko prehrano za ljudi, alergične na gluten. Poleg ponudbe v restavraciji nudimo tudi dostavo hrane na dom. V ponudbi dostave hrane pa najdete tudi brezglutenske jedi. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 42. Okrepčevalnica Rabbit
  DostavaDostava
  Okrepčevalnica Rabbit Lesce vam ponuja dostavo hrane na dom. Pizze so iz krušne peči, ostale dobrote pa iz pravega žara. Ponujajo vam tudi ostalo hrano kot so solate, sendviči, ... Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o dobri hrani in hitri dostavi. Strošek dostave za Lesce in Radovljica je 0,00 €, za Begunje pa 1,00 €.

 43. Gostišče in pizzerija Furman
  DostavaDostava
  Na Rakeku, le slab kilometer od AC izvoza Unec, najdete prijetno urejeno družinsko gostišče in pizzerijo Furman, kjer boste lahko uživali v domačem ambientu in odličnih pizzah iz krušne peči ter ostalih dobrotah pripravljenih na izviren način. Ljubitelji jedi z žara enostavno ne smete mimo nas. Strošek EMBALAŽE je 0,40 € mala embalaža,0,60 € velika embalaža, 1,00 € embalaža za druzinsko pizzo. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 44. Gostilna in Pizzeria Italia
  DostavaDostava
  Veseli nas, da ste se odločili za obisk naše gostilne. Gostilna in pizzeria Italia se lahko pohvali že z 11-letno tradicijo in ves ta čas se trudimo zadovoljiti še tako prefinjen okus. Pri nas vam lahko postrežemo pizze iz krušne peči, prav tako vam nudimo tudi ostale raznovrstne jedi.

 45. Pizzerija Bonitas
  DostavaDostava
  Picerija in dostava hrane na dom Bonitas je locirana v hipermarketu Mercator v Žalcu, ki je tudi v neposredni bližini supermaketa Špar v Žalcu. Tradicija in izkušnje na področju gostinstva, prijaznost in ustrežljivost osebja ter kvalitetna ponudba uvrščata picerijo Bonito v sam vrh ponudnikov gostinstva v Žalcu. Dostavo vršimo v Žalcu, Petrovče, Liboje, Griže, Zabukovica, Vrbje, Šempeter z okolico, Gotovlje, Ložnica, Velika Pirešica. MINIMALNO NAROILO je 7,00 €.

 46. Pizzerija Oliva Celje
  DostavaDostava
  Picerija in dostava hrane OLIVA je locirana v poslovni stavbi Giga Šport v Celju, kjer je tudi megamarket Eurospin Celje. OLIVA je znana predvem po odličnih hamburgerjih, po velikih in dobrih picah ter sveže pečenimi rebrcami in hrustljavimi piščanci, ki že dolga leta držijo sloves po odličnosti. Vse te specialiete pa picerija OLIVA zaokroži z prijazno in hitro postrežbo ter z dobrim vzdušjem našega kolektiva picerije. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 47. Gurmanček Lenart
  DostavaDostava
  Gurmanček se nahaja na parkirišču pod avtobusno postajo in starim Mercator-jem v Lenartu. Ponujamo vam dostavo na dom. Pri nas najdete slastne hamburgerje, pljeskavice, zrezke, ... Strošek dostave do 1 km = 1 €, do 3 km = 2 €, nad 3 km = 4 €. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi in dobri hrani.

 48. Halo Čevapi
  DostavaDostava
  Dostava hrane "Halo Čevapi" so znani po najboljših Banjalučkih čevapih v Ljubljani. Poleg slastnih čevapov vam pripravijo še slastne pljeskavice, hamburgerje, sladice in ostale jedi. Ekipa Halo Čevapi se bo trudila, da bo prav vsaka stranka zadovoljna. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in kvalitetni hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 49. Gurmanček Ruše
  DostavaDostava
  Gurmanček se nahaja na Falski cesta 102 v Rušah. Ponujamo vam dostavo na dom. Pri nas najdete slastne hamburgerje, pljeskavice, zrezke, ... Strošek dostave do 1 km = 1 €, do 3 km = 2 €, nad 3 km = 4 €. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi in dobri hrani.

 50. Halo Medo
  DostavaDostava
  KOLEKTIVNI DOPUST DO 01.09.2016. Halo Medo dostava pizz in ostale hrane na dom vam dostavi najboljše pizze v Ljubljani. Poleg slastnih pizz, vam pripeljejo še originalne banjalučke čevapčiče, burek in ostale jedi na žlico. Ekipa Halo Medo se bo trudila, da bo prav vsaka stranka zadovoljna. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in kvalitetni hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 51. Dostava Halo Loka
  DostavaDostava
  Halo Loka - Priprava in dostava jedi iz Škofje Loke, je znana po hitri dostavi in okusni hrani. Ponujajo vse vrste pizz, solat, sladic, hamburgerjev, ... Naročite še danes prek portala LakomLačen in se prepričajte o kvalitetni hrani in hitri dostavi. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 52. Halo Mishevski
  DostavaDostava
  Smo najboljša dostava hrane v Ljubljani. Smo hitri in prijazni do strank. Naša dostava ponuja hitro dostavo hrane na dom in božanske okuse. Poizkusite našo božansko ponudbo in želodček vam bo hvaležen. Ponujamo vam pizze, malice, balkanske jedi izpod roštilja, vegeratijanske in veganske jedi. Najdete lahko tudi morsko hrano, solate, kosila, malice, sladice in haburgerje. Velika izbira hrane na enem mestu.

52 ponudnikov

na stran