17 ponudnikov

Razvrsti naraščajoče
 1. Dostava Pizza Fon Salamon
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Dostava Pizza Fon Salamon je znana po hitri dostavi hrane na dom. Velike porcije, raznovrstna ponudba in dober okus je le ena izmed lasnosti pizzerije Pizza Fon Salamon. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj). MINIMALNO NAROČILO je 6,00 € ali en študentski bon.

 2. Pizzerija Ljubljana
  DostavaDostava
  Dostava Pizzerija Ljubljana je znana po hitri dostavi hrane na dom. Velike porcije, raznovrstna ponudba in dober okus je le ena izmed lasnosti pizzerije Ljubljana. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 3. Mehiška restavracija Imperio
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Mehiška restavracija Imperio Mexicano se nahaja v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani. Ponujajo odlično mehiško hrano, katero vam dostavijo tudi na dom, v družbo ali službo. Za vas pripravljajo različne prigrizke, tortilje, solate, mesne jedi, specialitete, plošče, napitke in sladice. Možna je tudi dostava mehiške hrane na študentske bone. Nudijo več kot 40 različnih študentskih menijev, ki vsebujejo glavno jed, solato in sladico. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 4. Fast 5 HOUSE
  DostavaDostava
  Ponudba burgerjev, fitnes menijev in ostalih jedi, ki so plod sestavin najboljših slovenskih dobaviteljev. Za nas je pomembno, da zadovoljimo prav vsako stanko. Nahajamo se v BTC-ju, na Kajuhovi ulici 32c. Naše jedi tudi dostavimo! V vsak goveji burger damo 150 g pleskavico, ki je narejena iz kvalitetnega 100% govejega mesa in je slovenskega porekla. Zraven dodamo še svežo zelenjavo in slastno omako. Ekipa Fast 5 House se bo trudila, da bo prav vsaka stranka zadovoljna. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in kvalitetni hrani. Dostavljamo na območju Ljubljane, odvisno od višine naročila. Minimalno naročilo za lokacije nad 4 km oddaljenosti znaša 20,00 €. Območje dostave: Ljubljana (1000), Bežigrad (1000), Nove Jarše (1122), Fužine (1000), BTC (1533), Štepanjsko naselje (1000), Moste (1000), Zelena jama (1000). Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 5. Pizzerija Svetilnik
  DostavaDostava
  Pizzerija in špageterija Svetilnik v Zupančičevi jami, vam ponuja različne malice, slastne pizze in testenine vseh vrst in okusov! Hrano vam lahko tudi dostavijo na dom ali delovno mesto na območju celotnega ljubljanskega zaliva. Nudijo vam tudi možnost rezervacije mize ali več miz, najem lokala za zaključene družbe in catering. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 6. Pizzerija Maxim
  DostavaDostava
  V pizzeriji Maxim lahko izbirate med bogato ponudbo pizz za vsak okus, testenin, rižot, solatnih krožnikov in ostalih jedi. Z veseljem pa bomo prisluhnili tudi vašim željam. Vabimo vas, da v prijetnem vzdušju lokala in prijaznega osebja uživate v naših dobrotah. Če nimate časa, pa enostavno naročite prek portala LakomLačen in vam pripeljemo hrano tudi na dom.

 7. Halo Janez
  DostavaDostava
  Halo Janez vam ponuja izvrstno hrano od jedi na žaru, pizz, kosil, testenin, hamburgerjev in še mnogo več... in vse to vam tudi dostavijo na vaš prag po zelo ugodnih cenah. Dostavljajo po celotnem območju Ljubljane z bližnjo okolico. Nahajajo se v Plavi Laguni (tržnica) - Bežigrad. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 8. Pizzerija, grill in bar Foglež
  DostavaDostava
  DO 01.02.2019 IMAMO ZAPRTO. Pizzerija in bar Foglež stoji neposredni bližini osnovne šole Miklavž na Dravsekm polju! Natačneje v ulici Marjana nemca 3! Imajo lepo zunanjo teraso in igrala za otroke! Notranjost je lepo opremljena z sodobnim šankom! Vsak dan vam ponujajo¨: pizze, sladoled, žar, sladice, ...! Seveda imajo tudi hamburgere da te vržejo na rit! Saj zaradi njihove velikost vsak čudno pogleda! Po naročilu pečemo odojke, kozličke in jagenjčke. Pred restavracijo je veliko parkirišče, kjer bodo varno počivali vaši jeklini konjički. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 9. Halo Pepe
  DostavaDostava
  Dostava hrane na dom Halo Pepe vam poleg slastnih pic, ponujajo še malice, kruhke, tortilije, solate, testenine, morske jedi, ... Znani so po dobri hrani in hitri dostavi. Naročite še danes in se prepričajte. Vsaka 8 pizza gratis. NOVO !!! Vsak razvoz do 5km je brezplačen, od 5 do 7km=0,40e, 7-9km=0,70e, 9-10km=1e. Dober tek! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 10. Pizzerija Rondo
  DostavaDostava
  Njihova stalna ponudba so jedi mednarodnih kuhinj, jedi iz žara, nudijo pa vam tudi mehiško kuhinjo, malice, sladice, ...

 11. Brunch dostava
  DostavaDostava
  Ko ti primanjkuje časa in ti dnevne obveznosti ne dopuščajo odmora za malico, si čimprej naroči svoj BRUNCH. Dostavimo ti ga v pisarno ali na dom (trenutno dostavljamo v BTC CITY - Kristalna Palača, MSD, Unicredit, Si.mobil). MINIMALNO NAROČILO za dostavo je 12€.

 12. Pizzerija Hrustko
  DostavaDostava
  OBVESTILO. Obveščamo vas, da zaradi selitve na novo lokacijo do 15.12.2016 ne obratujemo! Hrustko - Priprava in dostava jedi iz Škofje Loke, je znana po hitri dostavi in okusni hrani. Ponujajo vse vrste pizz, malic, solat, sladic, mehiške hrane, ... Naročite danes še danes prek portala LakomLačen in se prepričajte o kvaliteti in hitri dostavi.

 13. Pizzerija Bonitas
  DostavaDostava
  Picerija in dostava hrane na dom Bonitas je locirana v hipermarketu Mercator v Žalcu, ki je tudi v neposredni bližini supermaketa Špar v Žalcu. Tradicija in izkušnje na področju gostinstva, prijaznost in ustrežljivost osebja ter kvalitetna ponudba uvrščata picerijo Bonito v sam vrh ponudnikov gostinstva v Žalcu. Dostavo vršimo v Žalcu, Petrovče, Liboje, Griže, Zabukovica, Vrbje, Šempeter z okolico, Gotovlje, Ložnica, Velika Pirešica. MINIMALNO NAROILO je 7,00 €.

 14. Pizzerija Klaria
  DostavaDostava
  Lakota na področju Škofje Loke in okolice sedaj ni več problem, saj vam nudimo hitro in okusno hrano, ki jo pripravljamo po sistemu HACCP-a. Nudimo veliko število najrazličnejših pizz, fast food hrane ter ostalih jedi. Pripravljamo tudi več vrst različnih malic. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 15. Dostava Halo Loka
  DostavaDostava
  Halo Loka - Priprava in dostava jedi iz Škofje Loke, je znana po hitri dostavi in okusni hrani. Ponujajo vse vrste pizz, solat, sladic, hamburgerjev, ... Naročite še danes prek portala LakomLačen in se prepričajte o kvalitetni hrani in hitri dostavi. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 16. WOK Fresh
  DostavaDostava
  V bližini BTCja, a še vedno na dosegu roke stoji majhna restavracija WOK fresh. Vse jedi, ki jih postrežemo so sveže pripravljene v wok-u na inovativen in kreativen način. Pridite in poskusite ne bo vam žal ali pa enostavno oddajte naročilo prek portala LakomLačen in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 17. Gostilnica Orle
  DostavaDostava
  Našim gostom in obiskovalcem je na voljo odlična ponudba, saj poleg okusnih domačih jedi, ki sledijo letnim časom, ponujamo tudi pice iz krušne peči, solatne krožnike, sladice ter ostale dobrote iz naše kuhinje. Kuhinja obratuje vsak dan, razen ob ponedeljkih. Gostilnica Orle je sad družinskega sodelovanja in ljubezni. Pri skrbi za dobro počutje gostov radi pomagajo vsi člani družine, tudi najmlajši. Smo prijetna izletniška točka za oddih in okrepčilo, prijazna tudi družinam z majhnimi otroki. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in uživajte v hitri dostavi in dobri hrani.

17 ponudnikov

na stran