20 ponudnikov

Razvrsti naraščajoče
 1. Sushi & Wok
  DostavaDostava
  Dostava kitajske in japonske hrane na dom. Smo priznana in uveljavljena Azijska restavracija Zmajev Paviljon, locirani v Novih Jaršah na Kvedrovi 5a. Nudimo kitajske, japonske in druge azijske specialitete in tradicionalne jedi. Minimalni znesek naročila za Ljubljano je 10,00 €, za Trzin pa 20,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 2. Taj Mahal
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Dostava Taj Mahal je znana po tradicionalni indijski kuhinji. Indijska kuhinja je tako bogata in raznolika kot njena kultura. Različne regije imajo različne okuse in svoje edinstvene jedi. Odlična mešanica aromatičnih začimb je bistvo indijske hrane. Zato smo v Taj Mahal želeli prinesti ta čarobno okus med vas. Začutite čaroben vonj Indije na krožniku še danes in naročite svoj obrok. OPOZORILO: Glavne jedi ne vključujejo riža. Riž ali kruh dodajte na naročilo posebej. Minimalno naročilo je 8,00 € ali 1 študentski bon.

 3. Halo Shaolin
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  V restavraciji Halo Shaolin vam nudimo dostavo prave kitajske specialitete. Hrano pripravljajo izvrstni kuharski mojstri, ki so se izučili priprave hrane na Kantonski in Sečuanski način. Ta način prehranjevanja naj bi bil eden izmed najbolj zdravih, raznolikih in vsekakor tudi najokusnejših. Razvajali vas bomo z dobrotami, ki jih do sedaj niste poznali. Nudimo vrsto mesnih jedi, tradicionalno kitajsko hrano - riž, testenine in zelenjavo, ki jih znamo pripraviti na sto in en način. MINIMALNO NAROČILO je 6,00 € ali en študentski bon ! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 4. Indijska restavracija & dostava Maharaja
  DostavaDostava
  Indija je dežela tradicije in bogate kulture. Indijska kulinarika se razlikuje od regije do regije: okus, barve, tekstura, izgled in aroma posamezne specialitete se spreminja vsakih nekaj kilometrov. Temelji indijske kuhinje so prava izbira sestavin, količina, razmerja in zaporedje priprave. Prav zato je indijska hrana uravnotežena in primerna za vsakogar, v svetu poznana in priznana po okusu in prehranski vrednosti. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 5. Nepalska restavracija & dostava Himalaya
  DostavaDostava
  Nepal je poznan po gorah, naravi, religijah in zeliščih. Zelišča prihajajo iz vznožja Himalaje v različicah, ki navdihujejo z okusom, barvo, vonjem in kakovostjo. Ta zelišča dobro vplivajo na nas tako, da obdržijo naše telo prožno in zdravo ter so izjemnega okusa. Nepal zaenkrat ostaja še nedotaknjen in neonesnažen, zato je poznan tudi kot ena od ‘bio držav’. V izvrstni nepalski kuhinji se prepletajo številni vplivi kulinarike sosednjih držav, Kitajske in Indije. Naši kuharji prihajajo s ‘strehe sveta’, da za Vas pripravijo okusne specialitete Nepala z avtentičnimi recepti kulinaričnih jedi s Himalaje. Družini Jham in Selan Vas z veseljem sprejemava v prvo nepalsko restavracijo v Sloveniji. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 6. Kitajska restavracija Sonce
  DostavaDostava
  Kitajska restavracija Sonce vam dostavi na dom ali v službo pristno, okusno in svežo kitajsko hrano, ki bo prebudila vaše brbončice! Izberite hrano za vašo dušo in srce - slastno meso (piščančje, goveje, svinjsko, račje ali ribje) na vse možne načine: kombinacija kislih in sladkih okusov, ščepec pekočih začimb, mogoče samo bolj hrustljavo ali pa z dodatki oreščkov, mandljev naprimer. Tudi za vegetarijance se bo našla široka paleta glavnih jedi - od pečenih rezancev in riža do znane samostanske pojedine. Enostavno oddajte naročilo kar prek portala LakomLačen in izberite vaš kitajski žarek. Podatke o ALERGENIH najdete pod "Prikaži podrobni opis" (spodaj).

 7. Hallo Kitajc
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Dostava Hallo Kitajc je prenovljena Kitajska restavracija HAN, ki se nahaja v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani in nudi odlično kitajsko hrano. Pripravljajo raznovrstne tradicionalne kitajske jedi, katere dostavijo tudi na dom. Ponudba zajema tradicionalne kitajske juhe, solate, predjedi, rižote, rezance, vegetarijanske jedi, hišne specialitete, morske jedi, jedi s piščancem, svinjino, govedino, race, menije za več oseb, sladice in pijače. Dostava Hallo Kitajc je odprta vse dni v letu. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 8. Hallo Kitajski dvor
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA IMAMO DO NADALJNEGA ZAPRTO. Prepustite se dvorskemu razvajanju z okusi specifične kitajske restavracije. Skrbno izbrani okusi s pridihom naših pristnih kuharjev ter kančkom sodobnosti vas bodo popeljali v svet nepozabnih sanj. Naročite dostavo še danes in se prepričajte. MINIMALNO NAROČILO je 10,00 € ali 1 ŠTUDENTSKI BON. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 9. Kitajsko mesto
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Restavracija Kitajsko mesto Domžale vas razvaja z okusnimi kitajskimi specialitetami, mesnimi ali vegetarijanskimi jedmi. Odlična izbira in hitra dostava hrane na dom v Domžalah je tisto, kar vas bo prepričalo. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 10. Zlati krožnik
  DostavaDostava
  Zlati krožnik iz Domžale je znan bo dobri kiatjski hrani in hitri dostavi. Vso hrano vam dostavijo na dom ali v službo. Naročite svoj obrok še danes, kar prek spleta LakomLačen in se prepričajte o sami kvaliteti in hitri dostavi hrane na dom.

 11. Leteča zvezda
  DostavaDostava
  Z nami se odpravite na pot spoznavanja okusov sečuanske, hunanske, kantonske in mongolske kuhinje. Sveže, kvalitetne sestavine, kot so goveje, svinjsko, puranje, piščančje in ribje meso ter raznovrstna zelenjava, riž in testenine, pričarajo v kombinaciji z eksotičnimi začimbami izvrstne azijske specialitete iz voka. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o kvaliteti in hitri dostavi.

 12. Kitajska restavracija Makao
  DostavaDostava
  ZARADI KOLEKTIVNEGA DOPUSTA IMAMO ZAPRTO OD 05.01.2020 DO 05.02.2020. Kitajska restavracija MAKAO vam ponuja obilo slastne hrane in pijače. Za naročilo nad 50,00 €, prejmete darilo. MINIMALNO naročilo za dostavo izven Postojne je 15,00 € !!! Da bi zmanjsali nepotrebno potrato riža, k vsak glani jedi NE pripada vec navaden riz,. ampak ga morate narociti posebej. Vsak riz pa se zracuna po redni ceni Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 13. Kitajska palača
  DostavaDostava
  Kitajska restavracija Kitajska palača Maribor je restavracija, ki svoje stranke razvaja s kantonskimi, sečuanskimi in hišnimi specialitetami prav vse dni v letu. Kitajska palača nudi po Mariboru tudi hitro in kvalitetno dostavo kitajske hrane. Dostavljajo od ponedeljka do nedelje od 10:30 do 22:30 ure. Ponudba zajema tradicionalne kitajske juhe, predjedi, rižote, rezance, vegetarijanske jedi, morske jedi, jedi s piščancem, svinjino, govedino, race, solate, menije za več oseb, solate, sladice, in pijače. Preveri obsežno ponudbo kitajske hrane in oddaj svoje naročilo s kitajske restavracije Kitajska palača brezplačno kar prek lakomlacen.si. Naročiti kitajsko hrano ni bilo še nikoli enostavneje. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 14. Chuty's All Thai Dostava
  DostavaDostava
  Chuty's vam pripravi originalno tajsko hrano svežega okusa v samem centru mesta. Hrano lahko vzamete s seboj ali pa s prijatelji pokramljate v prijetnem azijskem ambientu. Lahko vam pa tudi pripeljejo hrano na dom. Pri dostavi naročila nad 30,00 € vam nudijo 10 % popust. Pri dostavi naročila nad 50,00 € pa vam ponudijo 15 % popust. Dober tek! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 15. Kitajska restavracija Zlati zmaj
  DostavaDostava
  Z 01.06.2016 smo zaprli našo restavracijo. Prosimo za razumevanje. Hitra dostava odlične kitajske in japonske hrane na dom v Kranju in okolici (bivša Zlata riba). Opomba: Za naročila v okoliške kraje je doplačilo 1€. V okoliške kraje sodijo: Šenčur, Naklo, Hrastje, Kokrica, Britof, Bitnje. Ob naročilu nad 15€ je dostava v okoliške kraje tudi brezplačna. Minimalna vrednost naročila za dostavo v Škofjo Loko, Preddvor, Cerklje, Mavčiče in Gornik je 15 €, dostava pa znaša še dodatnih 3 €. V primeru, da imete 10 kuponov, s kateri ste deležni ene brezplačne glavne jedi. Pod opombe pri naročilu napišite, da bi eno glavno jed radi plačali z kuponi. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 16. Restavracija Rdeče jabolko
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  OPOZORILO: Plačilo s kartico je možno le, če je znesek 6.80 € ali več. Kitajska restavracija in dostava na dom Rdeče jabolko je znana po odlični hrani in hitri dostavi v Ljubljani, ter prijaznimi natakarji. Posebej ugodna je ponudba malic in kosil, ki je dovolj obsežna in raznolika tudi za pogoste obiske. Dostava hrane obratuje vse dni v tednu. Hrano vam hitro pripeljejo na dom ali pa v službo. Nad določenim zneskom vam ponudijo GRATIS pijačo. Več o gratisu najdete v zavihku podrobni opis.

 17. Halo Hong Kong
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Nudimo vam prave kitajske specialitete pripravljene na Kantonski in Sečuanski način. Hrano vam pripravljajo naši izvrstni kuharski mojstri, ki vam jamčijo, da bo pripravljena na zdrav način, da bo dobra in raznolika. Razvajali vas bomo z dobrotami, ki jih do sedaj niste poznali. Nudimo vam vse vrste mesnih jedi, ter tradicionalno kitajsko hrano riž in zelenjavo ter testenine, ki jih znamo pripraviti na sto in en način. Na željo gostov pripravljamo tudi hrano za domov. Pred restavracijo so razpoložljiva parkirna mesta, imamo pa tudi velik letni vrt. ZNESEK minimalnega naročila je 6,40 € ali en študentski bon. Plačilo s kartico za študentska naročila ni mogoče. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 18. Bistro Piknik
  DostavaDostava
  Bistro Piknik je zgodba o hrani, družini, ljubezni in življenju. Vaše zanimanje za Piknik iz dneva v dan narašča, zato dostavljamo veganske malice, kosila, sladice, itd. tudi v Ljubljano. Naročanje za Ljubljano zaenkrat poteka tako: naročila oddana do 10.ure so dostavljena med 11. in 12. uro, naročila oddana do 11. ure so dostavljena med 12. in 13. uro, naročila oddana do 12.30. ure so dostavljena med 13.30 in 14. uro, naročila oddana od 14.do 17. so dostavljena v roku 45 min. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o naši kvalitetni in zdravi hrani. Ekipa Piknika vam želi dober tek ! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 19. Bistro Piknik
  DostavaDostava
  Bistro Piknik je zgodba o hrani, družini, ljubezni in življenju. Vaše zanimanje za Piknik iz dneva v dan narašča, zato dostavljamo veganske malice, kosila, sladice, itd. tudi v Ljubljano. Naročanje za Ljubljano zaenkrat poteka tako: naročila oddana do 10.ure so dostavljena med 11. in 12. uro, naročila oddana do 11. ure so dostavljena med 12. in 13. uro, naročila oddana do 12.30. ure so dostavljena med 13.30 in 14. uro, naročila oddana od 14.do 17. so dostavljena v roku 45 min. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o naši kvalitetni in zdravi hrani. Ekipa Piknika vam želi dober tek ! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 20. WOK Fresh
  DostavaDostava
  V bližini BTCja, a še vedno na dosegu roke stoji majhna restavracija WOK fresh. Vse jedi, ki jih postrežemo so sveže pripravljene v wok-u na inovativen in kreativen način. Pridite in poskusite ne bo vam žal ali pa enostavno oddajte naročilo prek portala LakomLačen in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

20 ponudnikov

na stran