68 ponudnikov

Razvrsti naraščajoče
 1. Dostava Pizza Fon Salamon
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Dostava Pizza Fon Salamon je znana po hitri dostavi hrane na dom. Velike porcije, raznovrstna ponudba in dober okus je le ena izmed lasnosti pizzerije Pizza Fon Salamon. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj). MINIMALNO NAROČILO je 6,00 € ali en študentski bon.

 2. Pizzerija Ljubljana
  DostavaDostava
  Dostava Pizzerija Ljubljana je znana po hitri dostavi hrane na dom. Velike porcije, raznovrstna ponudba in dober okus je le ena izmed lasnosti pizzerije Ljubljana. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in dobri hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 3. Gostišče Julči
  DostavaDostava
  Gostišče Julči, se nahaja v Trnovem (Ljubljana - Vič). Nudimo vam pestro izbiro jedi od jutra do večera, ki lahko zadovoljijo vsak okus.Poleg pizz in PIZZE DA TE KAP, vam na dom ali delovno mesto dostavimo tudi ostale jedi po naročilu. Dostava hrane na dom obratuje vse dni v tednu, hrano pa vam dostavimo kjerkoli v Ljubljani. Dostava nad 25 EUR je brezplačna, od 15 - 25 EUR pa je cena dostave 2,50 EUR. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 4. Pizzerija Santa Lucia
  DostavaDostava
  Ponudba vključuje tudi dostavo pic na dom. Dostava obsega celotno piransko občino: Lucija, Parecag, Piran, Portorož, Seča, Sečovlje, Strunjan, Korte ... Hiša slovi po dolgoletni tradiciji pečenja pic iz krušne peči. Bogato ponudbo dopolnjuje mediteranska kuhinja z Istrskim pridihom in domačimi jedmi, ki se prilagajajo na letne čase. Za sladokusce je poskrbljeno, saj pripravljamo razno razne pisane sladice. Pravilo v hiši je da izkoristimo naravne dobrote naše bogate Istre, na katero smo zelo ponosni. Vse skupaj pa zaokrožimo s kapljico dobrega vina.

 5. Pizzerija Boccaccio - Dravlje
  DostavaDostava
  Najhitrejša dostava hrane v Šiški in za Bežigradom, sedaj pa tudi na Viču! Ponujamo pizze, jedi z žara, morske jedi in drugo. Naša pestra ponudba, okusna hrana in hitra dostava vas bo prepričala. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 6. Pizzerija Boccaccio - Šentjakob
  DostavaDostava
  Najhitrejša dostava hrane. Ponujamo pizze, jedi z žara, morske jedi in drugo. Naša pestra ponudba, okusna hrana in hitra dostava vas bo prepričala. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 7. Pizzerija Santa Lucija Brežice
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA IMAMO DO NADALJNEGA ZAPRTO. Delovni čas restavracije je od 8-24, razen v nedeljo od 11-24. Gostilna in Pizzerija »SANTA LUCIJA« ima več ločenih jedilnic, in sicer v pritličju in v nadstropju, ki so vse urejene v baročnem stilu. Ob lepem vremenu je mogoče uživati na eni najlepših teras, ki se nahaja zadaj na dvorišču in Vam omogoča čudovit ambient in pogled v naravo. V času od 01.04. do 01.11. pa je možno sedeti na letni terasi na pločniku pred gostilno. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj). Delovni čas restavracije je od 8-24, razen v nedeljo od 11-24.

 8. Pizzeria in dostava Pr' Krištof
  DostavaDostava
  Gostilna in dostava pr Krištofu je bila stara furmanska gostilna že pred drugo svetovno vojno. Kot taka je delovala do 80-ih let. Leta 2001 je zopet zaživela kot picerija, popolnoma obnovljena in razširjena še v kletni prostor in vrt. Opremljena je v izjemnem starinskem slogu tudi s poudarkom na furmansko preteklost, kar ji daje toplino in domačnost. Velik poudarek dajemo na domačnosti in dobrem počutju gostov. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 9. Dostava Halo Erik
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  Slaščičarna in picerija Halo Erik - Pica Erik se nahaja na prijetni lokaciji, v parku Šturje v Ajdovščini. Prav v bližini je lepo urejeno otroško igrišče z imenitnimi igrali. Poleg odličnih pic, ki vam jih prinesejo tudi na dom, vam bodo ponudili tudi hamburgerje, solate in slaščice. Kliknite na Dostava Halo Erik še danes in uživajte v slastnih jedeh! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 10. Gostilna in pizzerija Venezia
  DostavaDostava
  Želite obedovati v ambientu, kjer vas prekrasne, ročno naslikane umetnine ponesejo v najslavnejše mesto na vodi - Benetke. Umetnik, ki je upodobil utrinke iz Benetk je zagotovo vedel, kako ustvariti vzdušje, katerega nam lahko zavida marsikatera gostilnica v samih Benetkah. V pizzeriji VENEZIA vam nudimo velik izbir pic iz sezama in konopljinega testa, hitrih jedi in jedi z žara. Prav tako vam pico po želji dostavimo tudi na domu. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 11. Pizza Sedmica Domžale
  DostavaDostava
  Pizza 7edmica iz Domžal je znana po zelo dobri hrani in hitri dostavi. Na dom vam dostavijo tako pizze, kot solate, sendviče, testenine, lignje, ... Vsi picomani, ki boste zmogli pojesti celo pico sami (v naši restavraciji), si zaslužite 7 odstotni popust ! Našim najmlajšim gostom pa je na voljo sodobna in varna notranja igralnica s pestro izbiro igrač in igral ter izjemno popularnim PLAY STATION-om. Vabljeni ! Lahko pa tudi, kar prek spleta, naročite hrano na dom. Enostavno oddajte naročilo prek portala LakomLačen in hrana bo v najkrajšem možnem času pri vas. Hitro in enostavno ! Dober tek !

 12. Pizza Taxi Titanik
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Ponudba hrane pri nas je zares raznolika. Od daleč najbolj popularne pizze, zrezki na vse možne načine, vedno sveže sestavljene solate, testenine, morske jedi, pestre izbire hrane za vegetarijance, do ocvrtih piščancev. Vedno je poleg hrane na voljo ledeno hladna pijača in sveže pripravljene sladice širokega izbora. Minimalno naročilo je 5,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 13. Pizzerija Siciliana
  DostavaDostava
  Vabimo vas v prenovljeno pizzerio Siciliana. Ponujamo številne vrste pizz iz krušne peči, solate in sladice. Hrano prav tako dostavimo na dom. Enostavna naročila, hitra dostava, okusne pice, ugodne cene! Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Območje dostave; Dragomer, Log, Lukovica, Žabnica, Brezovica, Vnanje Gorice, Notranje Gorice, Plešivica, Bevke, Drenov Grič, Lesno Brdo, Kozarje, Podsmreka, ostale lokacije naročilo nad 5 pizze ... Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 14. Dostava PizzaDom
  DostavaDostava
  Hitra dostava hrane na dom. Ponujamo vam mesne, sirne, vegi in morske pize. Poleg tega vam nudimo še solate, sladice in pijačo. Hrano in pijačo dostavljamo v območju Štepanskega naselja, Kodeljevega, Bizovik, Hrušica, Fužine, BTC, Novo polje, Moste, Zelena jama, Prule, Rakovnik. Izven tega območja pa dostavljamo le večja naročila (najmanj 2 veliki pizzi). Dober tek! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 15. Gostilna Samarin
  DostavaDostava
  Za vse tiste, ki za gostilno "SAMARIN" še niste slišali naj povemo, da je to idilična belokranjska gostilna, ki se nahaja v Črnomlju, tik ob glavni cesti Črnomelj - Vinica. Od leta 1980, ko smo gostilno odprli, je na voljo vsem lačnim in žejnim, vsak dan, tudi nedelje in praznike že od 7-ih zjutraj, tako, da vam postrežemo tudi z dopoldansko malico. Znani pa smo predvsem po vsakodnevno sveže pečeni pečenki – odojčku in jagenjčku ter Leskovačkemu žaru – pravi žar na oglje. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 16. Dostava Pod Jenkovo lipo
  DostavaDostava
  Pizzerija in dostava Pod Jenkovo Lipo se nahaja na atraktivni lokaciji, le nekaj minut vožnje iz Kranja ob poti na smučišče Krvavec. V zimskem času vam je na voljo še zimski vrt, v poletnem času pa prijetni letni vrt. Na travniku poleg pizzerije stoji teniško igrišče, igrišče za odbojko, prostor za piknike ter otroško igrišče. Za najmlajše smo priskrbeli previjalno mizo in otroške stole. Lokal pa je tudi invalidom prijazen ( WC, vhod ).

 17. Pizzeria Diavolo
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA IMAMO DO NADALJNEGA ZAPRTO. Vsak dan vam ponujamo hladne in tople predjedi, slastne pice iz krušne peči, testenine, morske jedi, vegi jedi, sladice, okusno domače pivo iz lastne pivovarne. Pizzeria Diavolo se nahaja med trgovskima centroma City Center in Planet Tuš. Smo ob glavni cesti Laško - Celje, v smeri proti avtocesti za Maribor ali Ljubljano, na desni strani. Ne morete nas zgrešiti. Naročite hrano prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o dobri hrani in hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 18. Pizzeria Me Gusta
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Pizzeria in gostinstvo ME GUSTA iz Kopra je znana po zelo dobri hrani in hitri dostavi. Na dom vam dostavijo tako pizze, kot solate, sendviče, testenine, hamburgerje, ... Pripravljajo tudi količinsko hrano za razne priložnosti po predhodnem dogovoru. Enostavno oddajte naročilo prek portala LakomLačen in hrana bo v najkrajšem možnem času pri vas. Hitro in enostavno ! Minimalno narocilo na GOTOVINO je 4,50 € in na KARTICO pa 7,00 €. Dober tek!

 19. Pizzerija Ali
  DostavaDostava
  Naša pizzerija ALI nosi ime po Aleksandru Nikoliću – Aliju. Obratujemo od leta 1999. Nahajamo se v zelo lepem predmestju Maribora, Počehovi, ki je pravšnje izhodišče za mnoge izlete na bližnje, z vinogradi posajene griče (Piramida, Urban). Pizzerija ima urejen parkirni prostor in dostop za invalide. Nudimo vam pizze vseh vrst iz krušne peči. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi hrane na dom in odlični pizzi. Samo v Pizzeriji ALI vam ponujamo edinstveno pizzo Cannabis. Ponujamo vam 50 različnih pizz, ki bodo zadovoljile prav vse okuse. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 20. Pizzerija Svetilnik
  DostavaDostava
  Pizzerija in špageterija Svetilnik v Zupančičevi jami, vam ponuja različne malice, slastne pizze in testenine vseh vrst in okusov! Hrano vam lahko tudi dostavijo na dom ali delovno mesto na območju celotnega ljubljanskega zaliva. Nudijo vam tudi možnost rezervacije mize ali več miz, najem lokala za zaključene družbe in catering. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 21. Rustikana Pizzeria & Grill
  DostavaDostava
  Od znamenitih pizz do šarmantnih omak in mojstrovin z žara, vse skupaj pa v prijetnem vzdušju, za katerega skrbi skupina v dobro kuho zaljubljenih ljudi. Ustavi se tudi ti in si privošči trenutek oddiha v Domžalah. Vedno sveža in omamno dobra hrana te bo sprostila in okrepila hkrati. Dostava na lokaciji Domzale in okolica je do 5 km brezplačna. Kar je dalj od tega je pa potrebno naročiti vsaj 5 glavnih jedi. Nad 10 km se računa še dodatnih 0,50 € na kilometer od restavracije do lokacije. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 22. Dostava Cityburger
  DostavaDostava
  Dostava hrane na dom Cityburger je restavracija s 15 letno tradicijo. Začeli smo s preprosto idejo vsak dan ponuditi nekaj dobrega na mizi. Skozi leta smo postali sinonim za dostavo hrane na dom, ki danes s svojim voznim parkom skrbi, da velika večina ljudi v Kopru pravočasno prejmejo svoj dnevni obok. Naša hrana je postala prepoznavna, saj je skrbno pripravljena z najboljšimi sestavinami. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 23. Polo Burger
  DostavaDostava
  Dobrodošli na profil okrepčevalnice in picerije Polo Burger - dostava hrane na dom Celje. Nahajamo se na Ljubljanski 7 v Celju, v objektu Vrtnica. Res je, da je prostor, v katerem poslujemo majhen, toda izbira hrane je pestra. Pri nas vsak najde nekaj zase. Ponujamo vam dostavo pizz, mesnih specialitet, jedi z žara, kanelone, rižote, špagete, vegeterjanske jedi, solate, sladice in dalmatinske jedi. Cena prevoza je odvisna od vaše oddaljenosti od nas. Plača se ne na artikel, temveč na dostavo (strošek dostave je od 0.60 € naprej). Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 24. Pizzerija Maxim
  DostavaDostava
  V pizzeriji Maxim lahko izbirate med bogato ponudbo pizz za vsak okus, testenin, rižot, solatnih krožnikov in ostalih jedi. Z veseljem pa bomo prisluhnili tudi vašim željam. Vabimo vas, da v prijetnem vzdušju lokala in prijaznega osebja uživate v naših dobrotah. Če nimate časa, pa enostavno naročite prek portala LakomLačen in vam pripeljemo hrano tudi na dom.

 25. Restavracija Šefla
  DostavaDostava
  Vabimo vas, da preizkusite naše dnevne malice in ostalo ponudbo. Malico vam dostavimo na dom ali v službo. Naročilo lahko enostavno oddate kar prek spleta LakomLačen. Želimo vam dober tek ! Restavracija Šefla.

 26. Pizzerija Ancona
  DostavaDostava
  Pizzeria in špageterija Ancona je opremljena v starinskem stilu, ki daje pridih domačega vzdušja. Ambient ima velik notranji prostor, v katerem je prostor za pripravo pizz, kjer lahko stranke vidijo pripravo od začetka do konca. Zanimiva razporeditev miz je primerna tako za velika srečanja, kot za bolj intimne trenutke. Zunaj vas čaka prijetna, starinsko opremljena terasa, čeprav v mestu, pa na njej ni čutiti mestnega utripa in stresa, zato se je možno tam zares dobro sprostiti in okrepčati. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o kvaliteti hrane in hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 27. Halo Pica Špica
  DostavaDostava
  Halo Pica Špica iz Idrije vam ponuja pestro izbiro pizz, testenin, jedi z žara, sladice, ... Najmanjši znesek za dostavo naročila je 4,50 € (mesto Idrija), 10,00 € (Spodnja Idrija), 20,00 € (Godovič). Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o kvalitetni hrani in hitri dostavi hrane na dom ali v službo. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 28. Pizzerija Picanto
  DostavaDostava
  V peči Picerije Picanto je prvič zagorel ogenj v letu 2008. Kmalu je Picanto postal ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk na Gorenjskem, obenem pa eden izmed vodilnih ponudnikov dostave hrane na dom. Picantovi avtomobili z drugačno, barvito in šaljivo grafično podobo so postali del vsakdana v Gorenjski prestolnici in okolici. Znesek minimalnega naročila je 5,00 €.

 29. Pizzerija Njamy
  DostavaDostava
  Dostava hrane in dostava pizz na dom, v službo in družbo. Pizzeria Njamy vam dostavi malice, pizze, kruhke, ocvrte jedi, domače jedi, testenine, piščanca, priloge, solate, sladice itd. Minimalno naročilo je 5,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 30. Halo Janez
  DostavaDostava
  Halo Janez vam ponuja izvrstno hrano od jedi na žaru, pizz, kosil, testenin, hamburgerjev in še mnogo več... in vse to vam tudi dostavijo na vaš prag po zelo ugodnih cenah. Dostavljajo po celotnem območju Ljubljane z bližnjo okolico. Nahajajo se v Plavi Laguni (tržnica) - Bežigrad. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 31. Gostilnica & Picerija Pobreški hram
  DostavaDostava
  V Mariboru se nahaja Gostilnica in picerija Pobreški hram. Pripravljajo različne glavne jedi, kosila, testenine, solate, jedi brez glutena, jedi na žlico in različne vrste pic in sladic, plošče, zurzurelo. Dostava hrane z Gostilnice in picerije Pobreški hram je hitra in kvalitetna. Strošek dostave je odvisen od relacije. Več o stroških dostave najdete pod rubriko: "prikaži podrobni napis". Strošek embalaže od 0,40 € do 1,00 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 32. Picerija Arkada
  DostavaDostava
  Picerija Arkada se lahko pohvali po dobri, hitro postreženi hrani, prijaznem osebju, prav tako pa so v zadnjem času uvedli tudi dostavo hrane na dom, kar bo še dodatno obogatilo njihovo ponudbo. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 33. Pizzerija Mateja
  DostavaDostava
  Smo podjetje, ki se že od leta 1994 ukvarja s pripravo in dostavo hrane na območju Škofje Loke in okolice. Na našem jedilniku imamo preko 200 vrst različnih jedi. Za vsak dan v mesecu pripravljamo štiri vrste malic, ki so zapisane na mesečnem seznamu. Ukvarjamo pa se tudi z organizacijo piknikov, pri strankah doma ali na drugih dogovorjenih lokacijah. Pri tem prevzamemo vso skrb nad pripravo ter strežbo hrane in pijače. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 34. Pizzerija, grill in bar Foglež
  DostavaDostava
  DO 01.02.2019 IMAMO ZAPRTO. Pizzerija in bar Foglež stoji neposredni bližini osnovne šole Miklavž na Dravsekm polju! Natačneje v ulici Marjana nemca 3! Imajo lepo zunanjo teraso in igrala za otroke! Notranjost je lepo opremljena z sodobnim šankom! Vsak dan vam ponujajo¨: pizze, sladoled, žar, sladice, ...! Seveda imajo tudi hamburgere da te vržejo na rit! Saj zaradi njihove velikost vsak čudno pogleda! Po naročilu pečemo odojke, kozličke in jagenjčke. Pred restavracijo je veliko parkirišče, kjer bodo varno počivali vaši jeklini konjički. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 35. Pizzerija Halo Alo
  DostavaDostava
  Pizzerija Halo Alo iz Novega mesta, vam poleg pic, dostavi še hamburgerje, zrezke, morsko hrano, lazanje, ... Znani so po dobri hrani in hitri dostavi. Prepričajte se sami! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 36. Halo Pepe
  DostavaDostava
  Dostava hrane na dom Halo Pepe vam poleg slastnih pic, ponujajo še malice, kruhke, tortilije, solate, testenine, morske jedi, ... Znani so po dobri hrani in hitri dostavi. Naročite še danes in se prepričajte. Vsaka 8 pizza gratis. NOVO !!! Vsak razvoz do 5km je brezplačen, od 5 do 7km=0,40e, 7-9km=0,70e, 9-10km=1e. Dober tek! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 37. Cankarjev hram
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Razpolagamo s 45 - imi sedeži v jedilnici ter 60-imi sedeži v zimsko letnem vrtu. Nudimo tudi dostavo na dom. Območje dostave je Vrhnika z okolico. Dostava hrane na dom obratuje vsak dan v tednu med 12 in 22 uro. Pice - AKCIJA!!! Naročiš 5, plačaš 4. Bevke, Podlipa, Strmca dostavimo naročila NAD 10,00 €. Ob PONEDLJKIH in TORKIH NE VOZIMO V BOROVNICO.

 38. Pizzerija Flamingo
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA, TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. V restavraciji imamo na voljo 50 sedežev, v dnevnem baru 25 ter v letnem vrtu 40 sedežev. Vljudno vabljeni na najboljše pizze ! Ob PONEDLJKIH in TORKIH NE VOZIMO V BOROVNICO.

 39. Gostilna in pizzerija Turist
  DostavaDostava
  V gostilni in pizzeriji TURIST vam nudimo veliko izbiro pic iz sezama in konopljinega testa, hitrih jedi in jedi z žara. Prav tako vam pico po želji dostavimo tudi na domu. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 40. Panino's sendviči
  DostavaDostava
  V Sendvic baru Panino`s v Ljubljani vam ponujamo različne vrste sendvičev, solat in sladic. Kruh pečemo sami sproti, tako da je vedno svež in hrustljav. Dostavo na dom lahko naročite tudi preko spleta, hitro in preprosto. Vabimo vas, da nas preizkusite, kajti Panino`s sendviči so enostavno najboljši sendviči. Dober tek!

 41. Pizzerija Minutka
  DostavaDostava
  Prijeten prostor z zimsko-letnim vrtom nadgrajuje pestra ponudba (pizze, jedi iz žara, različne testenine in rižote, solate ter sladice) slednje so vedno sveže, saj jih pripravljamo sami. Minutkin izbor pijač obsega tople in hladne napitke, alkoholne in brezalkoholne pijače ter več vrst odprtih in buteljčnih vin. Celotno ponudbo vam vsak petek in soboto popestrimo z živo glasbo. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj). OPOZORILO: Med tednom (od pon. do cet. imamo deljen urnik od 11:00 do 16:00 in od 19:00 do 22:00. Minutka

 42. Pizzerija Staro mesto oz. Romano
  DostavaDostava
  DO NADALJNEGA IMAMO ZAPRTO. Pizzerija Romano leži nad kanjonom reke Kokre v starem mestnem jedru Kranja. Dostop je mogoč čez Glavni trg, mimo vodnjaka, nato zavijemo levo proti mostu čez Kokro, ki pelje proti naselju Planina. Pred mostom, se spustimo levo pred meščansko vilo – tik za njo pa je vhod v pizzerijo. Skozi naše vrata vedno lepo diši po znanih picah iz krušne peči, okusnih malicah in vseh ostalih jedeh. Če bi jih rad preizkusil se oglasi pri nas ali pa enostavno oddaj naročilo prek portala Lakomlačen. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 43. Pizzerija Rondo
  DostavaDostava
  Njihova stalna ponudba so jedi mednarodnih kuhinj, jedi iz žara, nudijo pa vam tudi mehiško kuhinjo, malice, sladice, ...

 44. Pizzerija Kovačija
  DostavaDostava
  Iz kamna zidano stavbo z lesenim napuščem, pod katerim so nekoč kovali, so podrli. Na njenem mestu so postavili gostilno, danes je tu picerija Kovačija. Pizzeria Kovačija stoji ob glavni cesti skozi Grosuplje, smer Ljubljana. Strežejo zelo okusne pice, razne solate in še in še.... Nudijo vam tudi dostavo na dom. Vljudno vabljeni! Embalaža in dostava nista vračunani v ceno (1.00 € dostava, 0,50 € embalaža)! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 45. Okrepčevalnica Bistro Tanja
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA TRENUTNO NE OBRATUJEMO. V okrepčevalnici BISTRO TANJA vam nudimo 4 vrste toplih malic, različne pizze, testenine, solate, jedi po naročilu. Naša kuhinja je domača, saj kuhamo tako kot so kuhale naše babice. Sprejemamo lahko skupine do 35 oseb. Ukvarjamo se tudi z dostavo hrane, katero vam lahko dostavimo na dom ali v službo. STROŠEK DOSTAVE po 14:00 uri je 0,70 €. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 46. Pizzerija San Remo
  DostavaDostava
  Smo ena redkih restavracij v Ljubljani, ki nudi brezglutensko prehrano za ljudi, alergične na gluten. Poleg ponudbe v restavraciji nudimo tudi dostavo hrane na dom. V ponudbi dostave hrane pa najdete tudi brezglutenske jedi. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 47. Okrepčevalnica Rabbit
  DostavaDostava
  Okrepčevalnica Rabbit Lesce vam ponuja dostavo hrane na dom. Pizze so iz krušne peči, ostale dobrote pa iz pravega žara. Ponujajo vam tudi ostalo hrano kot so solate, sendviči, ... Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o dobri hrani in hitri dostavi. Strošek dostave za Lesce in Radovljica je 0,00 €, za Begunje pa 1,00 €.

 48. Gostišče in pizzerija Furman
  DostavaDostava
  Na Rakeku, le slab kilometer od AC izvoza Unec, najdete prijetno urejeno družinsko gostišče in pizzerijo Furman, kjer boste lahko uživali v domačem ambientu in odličnih pizzah iz krušne peči ter ostalih dobrotah pripravljenih na izviren način. Ljubitelji jedi z žara enostavno ne smete mimo nas. Strošek EMBALAŽE je 0,40 € mala embalaža,0,60 € velika embalaža, 1,00 € embalaža za druzinsko pizzo. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 49. Picerija in dostava na dom Napoli
  DostavaDostava
  V starem mestnem jedru Kamnika se nahaja picerija in dostava na dom Napoli, kjer boste lahko v prijetnem ambientu prišli na svoj račun vsi ljubitelji italijanske hrane. Upamo, da boste v pestri ponudbi našli nekaj, kar vam bo potešilo lakoto. Posebej za vas sproti pripravljajo sveže omake za različne testenine in rižote, nudijo vam tudi slastne pice iz krušne peči ter dostavo na dom. Prepričani so, da bodo tudi najbolj zahtevni našli nekaj zase. Potrudili se bodo, da bo postrežba hitra ter jedi kvalitetne in vedno enako dobre. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 50. Pizzerija Hrustko
  DostavaDostava
  OBVESTILO. Obveščamo vas, da zaradi selitve na novo lokacijo do 15.12.2016 ne obratujemo! Hrustko - Priprava in dostava jedi iz Škofje Loke, je znana po hitri dostavi in okusni hrani. Ponujajo vse vrste pizz, malic, solat, sladic, mehiške hrane, ... Naročite danes še danes prek portala LakomLačen in se prepričajte o kvaliteti in hitri dostavi.

 51. Gostilna in Pizzeria Italia
  DostavaDostava
  Veseli nas, da ste se odločili za obisk naše gostilne. Gostilna in pizzeria Italia se lahko pohvali že z 11-letno tradicijo in ves ta čas se trudimo zadovoljiti še tako prefinjen okus. Pri nas vam lahko postrežemo pizze iz krušne peči, prav tako vam nudimo tudi ostale raznovrstne jedi.

 52. Pizzerija Bonitas
  DostavaDostava
  Picerija in dostava hrane na dom Bonitas je locirana v hipermarketu Mercator v Žalcu, ki je tudi v neposredni bližini supermaketa Špar v Žalcu. Tradicija in izkušnje na področju gostinstva, prijaznost in ustrežljivost osebja ter kvalitetna ponudba uvrščata picerijo Bonito v sam vrh ponudnikov gostinstva v Žalcu. Dostavo vršimo v Žalcu, Petrovče, Liboje, Griže, Zabukovica, Vrbje, Šempeter z okolico, Gotovlje, Ložnica, Velika Pirešica. MINIMALNO NAROILO je 7,00 €.

 53. Pizzerija Oliva Celje
  DostavaDostava
  Picerija in dostava hrane OLIVA je locirana v poslovni stavbi Giga Šport v Celju, kjer je tudi megamarket Eurospin Celje. OLIVA je znana predvem po odličnih hamburgerjih, po velikih in dobrih picah ter sveže pečenimi rebrcami in hrustljavimi piščanci, ki že dolga leta držijo sloves po odličnosti. Vse te specialiete pa picerija OLIVA zaokroži z prijazno in hitro postrežbo ter z dobrim vzdušjem našega kolektiva picerije. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 54. Top Chef
  DostavaDostava
  Dostava Top Chef vam v Ljubljani dostavi slastne pizze, burgerje in solate. Območje dostave: Center, Vič, Rožna dolina, Vrhovci, Koseze, Dravlje, Podutik, Brdo, Trnovo, Murgle. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o kvaliteti in hitri dostavi na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 55. Pizzerija in spaghetteria Volta
  Študentski boniŠtudentski boni
  DostavaDostava
  OPOZORILO: Zaradi tehničnih razlogov dostava ne obratuje. Hvala za razumevanje. Pizzerija in spaghetterija Volta je dobila ime po slavnem italijanskem plemiču in fiziku, Allesandru Volti. Izdelal je prvo električno baterijo, po njem pa se imenuje enota za električno napetost – volt. Pizzerija Volta se nahaja natanko tam, kjer jo potrebujete! Ko se peljete mimo nas, se ne boste mogli upreti, da ne bi ustavili ob vonju pristne italijanske hrane. Četudi ne boste lačni, bo vaš trebuh poskrbel, da najdete pravi kraj za italijanske gurmanske užitke. Oddajte svoje naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in kvalitetni hrani. Minimalno naročilo je 6,00 € ali en študentski bon.

 56. Gostilnica Košir
  DostavaDostava
  Vabljeni v Gostilnico Košir! Od jutranjih kavic, obilnih malic in pic do À la carte jedi, kar vam srce poželi. Prisegamo na prijazno osebje in okusno hrano. Vso hrano, od malic, kosil, pizz, .. vam tudi dostavimo na dom. Oddajte naročilo hrane prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o kvalitetni in hitri dostavi hrane na dom. Dober tek! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 57. Restavracija El Clasico
  DostavaDostava
  Restavracija EL CLASICO povezuje okuse Sredozemlja z utripom sodobnega življenja ter klasično ponudbo izbranih in tradicionalnih jedi za vsak dan ali posebne priložnosti.Udobje prijetne notranjosti restavracije EL CLASICO dopolnjujeta velik senčni vrt ter prijazna postrežba. Ponujajo tudi dostavo hrane na dom.

 58. Halo Cirila
  DostavaDostava
  ZARADI CORONA VIRUSA TRENUTNO NE OBRATUJEMO. HVALA ZA RAZUMEVANJE. Pizze pripravljene v kuhinji Halo Cirila so že na pogled zelo domače in posebne, saj so pečene v ponvici in v posebni pečici s šamotnim kamnom, kar daje pici poseben okus. Posebno pozornost posvečamo sestavinam, ki morajo biti najvišje kvalitete in kadar je le mogoče tudi slovenskega porekla. Poleg najvišje kvalitete sestavin pa je naše vodilo seveda tudi hitra dostava hrane na dom. V kuhinji HALO CIRILA uporabljamo sir in mlečne izdelke izključno slovenskega porekla. Dostavljamo: Verje, Spodnje Pirniče, Zgornje Pirniče, Smlednik, Zavrh, Vikrče, Tacen, Šmartno, Povodje, Skaručna, Zgornje Gameljne, Srednje Gameljne, Spodnje Gameljne, Brod, Vižmarje, Gunclje, Medno, Stanežiče, Dvor, Šentvid, po dogovoru tudi izven omenjenega območja....

 59. Gostilnica Gušt
  DostavaDostava
  Gostilnica Gušt se nahaja v samem centru Izole ob neposredni bližini parka v Drevoredu 1. maja. Notranjost lokala vabi s tipičnim istrskim stilom in mamljivim vonjem pic iz prave krušne peči, ki se prepleta s prijetnimi vonji ostalih istrskih specialitet. Ob grižljajčku slastnih jedi, kapljici dobrega vina, zvokih glasbe ter v prijetno vabljivem ambientu se lahko v družbi najdražjih prepustite osebju Gušta, da vam postreže in vas popelje v svet dobrih okusov. Naročite svoj obrok prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o kvalitetni hrani in hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 60. Pizzerija Klaria
  DostavaDostava
  Lakota na področju Škofje Loke in okolice sedaj ni več problem, saj vam nudimo hitro in okusno hrano, ki jo pripravljamo po sistemu HACCP-a. Nudimo veliko število najrazličnejših pizz, fast food hrane ter ostalih jedi. Pripravljamo tudi več vrst različnih malic. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 61. Dostava Nolito Pizza
  DostavaDostava
  Od 31.08.2016 naprej je NOLITO zaprt zaradi prenove restavracije. Hvala za razumevanje. Nova "halo" picerija v Ljubljani! Enostavna naročila, hitra dostava, okusne pice, ugodne cene! Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o hitri dostavi hrane na dom. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 62. Halo Medo
  DostavaDostava
  KOLEKTIVNI DOPUST DO 01.09.2016. Halo Medo dostava pizz in ostale hrane na dom vam dostavi najboljše pizze v Ljubljani. Poleg slastnih pizz, vam pripeljejo še originalne banjalučke čevapčiče, burek in ostale jedi na žlico. Ekipa Halo Medo se bo trudila, da bo prav vsaka stranka zadovoljna. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričajte o hitri dostavi in kvalitetni hrani. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 63. Gostilnica Stara Kašča
  DostavaDostava
  Gostilnica Stara Kašča na jugu mesta je pravi kraj za gurmane, ki iščejo vrhunsko kulinarično ponudbo. Primerna je za vse, ki so na poti z obale ali pa odhajajo na morje. Na koncu Vrhnike, tik preden se vzpnete na "vrhniški klanec" proti Logatcu, pri Kulturnem centru zavijete desno in se čez približno 50 metrov prepustite nasmejanemu osebju, ki vam vedno priskoči na pomoč z dobrim nasvetom, kaj izbrati iz njihove dnevne ali ala carte ponudbe. Lahko pa tudi oddate naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričate o dobri hrani in hitri dostavi hrane na dom.

 64. Bistro Piknik
  DostavaDostava
  Bistro Piknik je zgodba o hrani, družini, ljubezni in življenju. Vaše zanimanje za Piknik iz dneva v dan narašča, zato dostavljamo veganske malice, kosila, sladice, itd. tudi v Ljubljano. Naročanje za Ljubljano zaenkrat poteka tako: naročila oddana do 10.ure so dostavljena med 11. in 12. uro, naročila oddana do 11. ure so dostavljena med 12. in 13. uro, naročila oddana do 12.30. ure so dostavljena med 13.30 in 14. uro, naročila oddana od 14.do 17. so dostavljena v roku 45 min. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o naši kvalitetni in zdravi hrani. Ekipa Piknika vam želi dober tek ! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 65. Bistro Piknik
  DostavaDostava
  Bistro Piknik je zgodba o hrani, družini, ljubezni in življenju. Vaše zanimanje za Piknik iz dneva v dan narašča, zato dostavljamo veganske malice, kosila, sladice, itd. tudi v Ljubljano. Naročanje za Ljubljano zaenkrat poteka tako: naročila oddana do 10.ure so dostavljena med 11. in 12. uro, naročila oddana do 11. ure so dostavljena med 12. in 13. uro, naročila oddana do 12.30. ure so dostavljena med 13.30 in 14. uro, naročila oddana od 14.do 17. so dostavljena v roku 45 min. Oddaj naročilo prek portala LakomLačen še danes in se prepričaj o naši kvalitetni in zdravi hrani. Ekipa Piknika vam želi dober tek ! Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 66. Dostava Halo Loka
  DostavaDostava
  Halo Loka - Priprava in dostava jedi iz Škofje Loke, je znana po hitri dostavi in okusni hrani. Ponujajo vse vrste pizz, solat, sladic, hamburgerjev, ... Naročite še danes prek portala LakomLačen in se prepričajte o kvalitetni hrani in hitri dostavi. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).

 67. Gostilnica Orle
  DostavaDostava
  Našim gostom in obiskovalcem je na voljo odlična ponudba, saj poleg okusnih domačih jedi, ki sledijo letnim časom, ponujamo tudi pice iz krušne peči, solatne krožnike, sladice ter ostale dobrote iz naše kuhinje. Kuhinja obratuje vsak dan, razen ob ponedeljkih. Gostilnica Orle je sad družinskega sodelovanja in ljubezni. Pri skrbi za dobro počutje gostov radi pomagajo vsi člani družine, tudi najmlajši. Smo prijetna izletniška točka za oddih in okrepčilo, prijazna tudi družinam z majhnimi otroki. Oddajte naročilo prek portala LakomLačen še danes in uživajte v hitri dostavi in dobri hrani.

 68. Halo Mishevski
  DostavaDostava
  Smo najboljša dostava hrane v Ljubljani. Smo hitri in prijazni do strank. Naša dostava ponuja hitro dostavo hrane na dom in božanske okuse. Poizkusite našo božansko ponudbo in želodček vam bo hvaležen. Ponujamo vam pizze, malice, balkanske jedi izpod roštilja, vegeratijanske in veganske jedi. Najdete lahko tudi morsko hrano, solate, kosila, malice, sladice in haburgerje. Velika izbira hrane na enem mestu.

68 ponudnikov

na stran