Odprto

Halo Janez

Italijanska Ameriška Mehiška Sredozemska Balkanska Hitra prehrana (fast food) Vegetarijanska Pizzerija
Linhartov podhod 39, 1000 Ljubljana
Cena
Ponudba
Dostava
10 komentar(jev)
Halo Janez
Halo Janez vam ponuja izvrstno hrano od jedi na žaru, pizz, kosil, testenin, hamburgerjev in še mnogo več... in vse to vam tudi dostavijo na vaš prag po zelo ugodnih cenah. Dostavljajo po celotnem območju Ljubljane z bližnjo okolico. Nahajajo se v Plavi Laguni (tržnica) - Bežigrad. Podatke o ALERGENIH najdete pod Prikaži podrobni opis (spodaj).
Prikaži podrobni opis
Območje dostave:
Ljubljana z bližnjo okolico
Načini plačevanja:
Gotovina, Kreditna kartica, Moneta
Minimalno naročilo:
3.76 €
Stroški dostave:
0
Predviden čas dostave:
30 - 45 min
Delovni čas:
  • Ponedeljek: 09:00 - 23:00
  • Torek: 09:00 - 23:00
  • Sreda: 09:00 - 23:00
  • Četrtek: 09:00 - 23:00
  • Petek: 09:00 - 23:00
  • Sobota: 09:00 - 23:00
  • Nedelja: 11:00 - 23:00

Komentarji naročnikov

obupen dostavljalec (Car)
Dostava
Cena
Ponudba
Pica je bila dobra, čeprav mrzla, ampak kar me je zmotilo je to da mi je dostavljalec vzel preveč denarja. Kar vzel mi je drobiž, češ da je bilo točno toliko za plačati. Sej nisem škrt ampak nemoreš pa kr vzeti več dnarja kot je za plačat... (Objavljeno 7. 05. 18)
katastrofa (Jure )
Dostava
Cena
Ponudba
mrzle ne pečen krompir..omake zmešane med seboj... nikoli več (Objavljeno 23. 10. 16)
Grozna dostava (Zina)
Dostava
Cena
Ponudba
Sem že velikokrat naročila tukaj in obožujem njihovo pizzo margerito, hrana tukaj je res dobra, toda ljudje ki dostavljajo njihovo hrano so faking obupni. Nisem pritekla do vrat v evem, 10ih sekundah, ker sem bila sredi dela in nisem mogla takoj tisto sekundo do vrat, in potem začne človek je na ves glas preklinjati, metati kamne v vhodna vrata in zvoniti kot norec. In potem pridem do vrat in mu rečem da glede na to kolikokrat sm js mogla njih tud po dve uri čakat bi lahko počaku slabo minuto in se ne dru in metu faking kamne v vrata!!! Potem se pa dela čisto prijaznega kao da joj oprostite sm mislu da boste takoj pršla. Hvala ti lepa. Nebom nikol več naročala. (Objavljeno 16. 10. 16)
OBUP! (nastja)
Dostava
Cena
Ponudba
Milile so že tri ure,hrane še vedno ni. Hrana pride,na vratih čaka en bukavc, ki se niti ne opravič. Hrana je jebeno mrzla,ogabna in postana. Kakšn je to odnos! in to ni blo prvič. To je delanje norca iz ljudi,ko da nimam nč druzga za počet kot da čakam na vaše pofukano nesposobne ljudi,ki niti ne vejo, kam se je moje naročilo izgubilo! pol si morm pa še spečt jajca,ker sm tok lačna,da morm vržt vse v smeti al pa psu,pa še ps ni hotu pojest.ČE HOČTE KJE HRANO NAROČIT,JO NAROČTE POVSOD,SAMO PRI HALO POSRANEM JANEZU NE. Hvala,pa še kdaj, oz. ne,ker niti enkrat več ne naročim vaše usrane hrane,ki ni vredna počenga groša (Objavljeno 6. 11. 14)
KATASTROFALNA PICA (Tina)
Dostava
Cena
Ponudba
Naročila običajno Janez pic in dobila čudaško, zdrizasto, premastno pico s čudnim sirom. Hvala lepa in nikoli več. (Objavljeno 28. 07. 14)
Obupna hrana, počasna dostava (Tjaša)
Dostava
Cena
Ponudba
Na dostavo čakali eno uro in pol (pa če prav smo samo 2km stran), prinesli napačno (že mlačno) pico, burger je bil še dokaj dober.

Nikoli več. (Objavljeno 21. 01. 14)
Njoki !!! (Tina)
Dostava
Cena
Ponudba
Naročila njoke, dobila špagete ... no comment. (Objavljeno 6. 01. 14)
Prvič zadnjič nikdar več (Tamara)
Dostava
Cena
Ponudba
Od oddanega naročila do dostave je trajalo točno 1h in 50min. Vmes sem jih poklicala in jih vprašala kako je z naročilom, rekli so mi, da je dostavljalec z mojim naročilom odpeljal pred pol ure, ter da UPAJO da pica ne bo mrzla. Bila je mlačna. Naročila sem tudi dodatek v lončku, ki seveda ni prispel. (Objavljeno 6. 01. 14)
Hudičev burger brez jalapeno paprike (Urban)
Dostava
Cena
Ponudba
Naročil hudičev burger, pripeljali brez jalapena paprike oz. feferonov, kar je osnova za omenjen hamburger!!! (Objavljeno 12. 02. 13)
NESPOSOBNI AMATERJI (MM)
Cena
Ponudba
Dostava
Tudi mi nikoli več!

Najprej rekli, da bo za čakati eno uro, potem pa ko sem če eno uro klical, so rekli, da se šele pečejo in da bo za čakati še dodatnih 40 minut.

Totalni amaterji. Vsem toplo ODSVETUJEM.
(Objavljeno 15. 12. 12)

10 komentar(jev)

na stran

Podaj svoj komentar

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo ponudnika. Prosimo, da se prijavite ali registrirate